Deconectare totală în stil arhitectural grecesc, pe insula KOS

Must read

Inspirat din arhitectura tradițională a insulei grecești KOS, hotelul OKU te duce cu gândul la un sat tipic, cu case cubiste cu un etaj, două, înconjurat de grădini și curți, în care viața este lentă și plină de relaxare.

Clădirile cubice sunt contemporane și minimaliste, în stil arhitectural grecesc vechi de secole. Terasele mari se extind într-un spațiu privat, în aer liber. Restaurante în interior și în aer liber, bucătării deschise, un bar central, cu terase la piscină sau cu vedere la plajă și la apus..Hotelul OKU din Kos este o versiune modernă a clădirilor rurale grecești.

Mobilierul minimalist se combină cu texturi naturale și accesorii exotice pentru a crea un sanctuar perfect pentru o deconectare totală.

Culori naturale, materiale naturale, lemn, paie și plante mediteraneene. Și toate acestea sunt combinate și cu cel mai înalt confort. Spațiile publice și camerele sunt foarte spațioase, nu există absolut nicio senzație că ceva te apasă, iar aceasta este o parte importantă a unei relaxări de calitate.

Camerele combină mobilier minimalist cu texturi naturale rezistente și accesorii exotice pentru a crea o atmosferă specială de insulă. Hotelul are atât camere standard, cât și vile și apartamente de lux, cu terasă privată și piscină privată. Dar, indiferent de camera în care stați, proprietarii OKU promit o atmosferă senină, ospitalitate grecească de lux, priveliști și relaxare totală!

Photo credits: Hotel OKU KOS

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read