De la bibliotecă la o casă aerisită și luminoasă. O reconversie superbă

Must read

O clădire abandonată a unei vechi biblioteci din secolul al XVII-lea, a fost renovată, iar rezultatul interioarelor este spectaculos. În ciuda înălțimii mari a tavanelor, casa nu avea bucătărie, nu avea băi sau dormitoare. Casa impresionează acum prin spațiile inundate de lumină, design curat și fațada istorică păstrată. O reconversie superbă.

Cine se gândea că o librărie veche de secole avea să devină în cele din urmă un apartament superb?

„Transformarea și conversia clădirii într-o casă confortabilă nu a fost o intervenție mică. Au fost aduși lucrători incredibili, meșteșugari și pictori. Tradiția meșteșugărească aici este reală.

Pentru a păstra povestea inițială, proprietarul a instalat o scară în spirală inspirată din fosta bibliotecă, pentru a extinde accesul la etajul inferior, care a trebuit să fie excavat pentru a câștiga prețioși centimetri de înălțime a tavanului. Învelită în Mortex, un material de suprafață care seamănă cu tencuiala venețiană, fosta cramă găzduiește acum dormitorul matrimonial, o cameră de oaspeți, o baie generoasă. Pereții de sticlă încadrați din metal îmbrățișează contururile spațiului promovând în același timp fluxul de lumină.

Apartamentul este amenajat într-un ansamblu urban de piese colectate de-a lungul anilor, de la exemplare naturale exotice la o canapea cu cadru metalic de la o școală publică din Manhattan și salvată de pe străzile din East Village.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read