Cum ar fi să îți controlezi locuința dintr-o singură atingere?

Must read

Sună ca un vis frumos, dar acum este posibil, cu TaHoma switch. Noul control inteligent de la Somfy are două butoane personalizabile care centralizează echipamentele tale inteligente. Iar când noua TaHoma switch este compatibilă cu aproape 300 de game de produse Somfy și de la mărci partenere, locuința ta devine și mai ușor de controlat. 

O singură atingere și poți controla: 

 • Rulouri & jaluzele exterioare
 • Jaluzele, perdele și draperii
 • Soluții de umbrire pentru terasă: pergole și copertine
 • Soluții de acces: porți, uși de garaj și încuietori de ușă 
 • Sisteme de iluminat și prize
 • Camere și alarme
 • Sisteme de încălzire și termostate
 • Senzori (de climatizare și supraveghere) 
 • Muzică, asistenți vocali și multe altele.

Acestea sunt foarte ușor de programat în aplicația TaHoma, în orice mod dorești, astfel încât să se potrivească rutinei tale zilnice.

Și tu crezi că există moduri mai bune de a-ți petrece timpul acasă decât cu sarcini repetitive?

Nu ești singurul pentru că cei de la Somfy par că ne citesc gândurile cu noul produs lansat, care ne invită să profitm la maximum de locuința noastră. Într-o casă în care echipamentele sunt automatizate, avem timp să ne concentrăm pe ceea ce iubim și ce este cu adevărat important pentru fiecare dintre noi. 

Plecarea și revenirea acasă parcă este mai plăcută!

Cum este posibil?

Plecarea de acasă: modalitatea cea mai simplă și rapidă 

La plecarea de acasă: când ieși repede pe ușă dimineața, închizi rulourile electrice, stingi luminile, activezi alarma, ușa garajului se deschide. Pur și simplu atingi butonul scenariului programat ”Am plecat”: Astfel poți pleca liniștit la muncă, știind că locuința este în siguranță.

Revenirea acasă: o locuință primitoare cu o singură atingere 

La întoarcerea acasă: aprinzi luminile și deschizi rulourile. După o zi lungă la birou te poți relaxa imediat, fără griji. Pur și simplu atingi cel de-al doilea buton de pornire a scenariului pentru a deschide rulourile și a aprinde luminile de pe hol sau living. 

Controlul echipamentelor se realizează în 3 feluri, în funcție de preferințe:

 1. din unitatea inteligentă;
 2. prin intermediul aplicației TaHoma switch – poți gestiona echipamentele de oriunde, sau programându-le să ruleze automat;
 3. prin intermediul principalilor asistenți vocali: Amazon Alexa, Google Assistant și Apple HomeKit – când ai mâinile ocupate sau din mașină.

Cum poți personaliza cele două butoane pentru a lansa rapid scenariile preferate?

Datorită celor 2 butoane de lansare a scenariilor, unitatea de control TaHoma switch nu mai stă ascunsă într-un dulap, ci devine o telecomandă în sine, instalată într-un loc accesibil din locuință, poate în hol, pe noptieră sau pe o măsuță în living. Concepută de designerii de la Eliumstudio din Paris, unitatea TaHoma® switch, se asortează perfect cu orice interior. Aveți nevoie doar de o priză și o conexiune Wi-Fi. 

Fie că ești un începător sau un utilizator avansat care locuiește într-o casă sau un apartament smart, indiferent de dimensiunea instalației și de numărul de echipamente, indiferent de designul interior, TaHoma switch va fi foarte ușor de utilizat.

TaHoma switch este disponibilă în România prin partenerii Somfy la prețul de vânzare recomandat de 999 RON inclusiv TVA.

Pentru mai multe informații poți accesa: www.somfy.ro sau canalele social media: Somfy România FacebookSomfy România Instagram, Somfy România LinkedIn.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read