Apartament cu mobilier elegant și perete despărțitor din sticlă

Must read

Din prima poză a acestui apartament înțelegi că aceasta este o casă elegantă, ai cărui proprietari știu multe despre designul interior. Un perete despărțitor din sticlă din livingul deschis a devenit principalul accent estetic, dar și funcțional, întrucât a separat dormitorul de spațiul comun mare.

Este important de remarcat faptul că apartamentul este situat la ultimul etaj al clădirii, astfel încât ferestrele uriașe oferă doar panorame minunate din fiecare cameră. O vedere aproape amețitoare asupra unui oraș suedez.

Aici locuiești elegant cu un sentiment de vintage modern și elegant. Locuința se află într-o fostă brutărie, prima care a produs profesional pâine crocantă cu aluat în Suedia. Iar astăzi, aceasta a fost transformată într-o clădire rezidențială fantastică.

Acest apartament este social și ospitalier, cu trei balcoane, tot atâtea dormitoare, băi duble și alegeri materiale exclusive.

Interiorul apartamentului are un caracter distinctiv în designul interior, iar numitorul comun este caracterul clar de art deco.

Tâmplăria întunecată, precum și modelul în pardoseală și gresie amintesc de stilul care a avut apogeul tocmai în perioada de glorie a brutăriei, în anii 1920.

Materialele sunt clasice și durabile, cu piatra naturală și lemnul masiv ca elemente recurente. În tot apartamentul sunt realizate special pardoseli din stejar care sunt tratate cu ceară tare mată. Pereții sunt pictați, dar ceea ce iese în evidență în mod special la acest apartament este poziția înaltă care ofero o priveliște minunată prin ferestrele generoase.

Prin intermediul unui perete despărțitor din sticlă, cu șine pentru perdele, zărim dormitoarele adiacente. Aici te trezești într-un pat dublu cu vedere la acoperișurile orașului.

O canapea din piele și scaunele de designer, precum și o consolă de cărți, adaugă și mai mult caracter sufrageriei.

O casă elegantă și confortabilă!

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read