Casă din Tunari, amenajată modern, cu accente metalice, elegante

Must read

În această casă din Tunari, al cărei design este semnat de Aito Projects, fiecare încăpere creează o experiență diferită, dar păstrând elemente comune care să integreze stilul general al amenajării interioare – modern cu accente elegante. Cu o suprafață de 90mp utili, casa din Tunari are 3 dormitoare, un living deshis cu bucătăria, două băi, o terasă și curte.

Arhitecții de interior au propus pentru această amenajare combinații de materiale, texturi și culori. Tipurile de frezări ale MDF-ului și culorile acestuia scot din anonimat corpurile de mobilier. Iar accentele metalice dau note elegante casei.

Compozitul a fost abordat într-un mod destul de diferit în cazul băilor atât din punct de vedere cromatic, cât și funcțional, iar la bucătărie am „prelungit” blatul făcând prima linie de sertare cu fronturi din același material.  

Aito Projects a folosit diverse finisaje pentru mobila din această casă: MDF pentru fronturile din dormitorul matrimonial, bucătărie, băi, noptiere, placarea pereților din living, compozit pentru blatul din bucătărie și băi – ambele lavoare sunt din compozit, AGT pentru diverse fronturi decorative prin casă, precum dulapurile din dormitorul cu doi soldați din stânga și dreapta patului, mobila din hol, baia cu cadă, placarea peretelui din dormitorul cu argintiu, PAL pentru diverse placări de perete, precum cea din dormitorul matrimonial – fundalul patului, etc.

Amenajarea a durat 3,4 luni și inlcude atat realizarea proiectului 3D, cel tehnic al casei la interior, proiectarea mobilierului custom made, execuția mobilierului plus montajul mobilei care este făcut tot cu echipa Aito Projects. Bugetul amenajării, incluzând finisaje și mobilă a fost de aproximativ 30.000 euro fara TVA.
 

Fotografii: Sabin Prodan (Trying to do Art) 

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read