Casă de vacanță mică, ideală pentru un cuplu

Must read

Această casă de vacanță de lângă Barcelona este foarte mică și poate găzdui două persoane deoarece există doar un dormitor. Dar datorită amenajării deschise și a conexiunii directe cu natura prin peretele glisant din sticlă, spațiul pare imens, iar în sezonul cald accesul în grădină este mereu deschis. O casă cu suflet care ne duce înapoi în splendoarea Barcelonei.

Inițial, casa avea 52 mp și era un singur spațiu deschis, asemănător mansardei. Designerii au ales să-l mărească pentru a putea adăuga bucătăria și au construit pereți care să separe zona de zi de cea de noapte cu o piesă cheie: o bibliotecă. Aceasta pe lângă împărțirea spațiilor, decorează și depozitează.

Era clar că, fiind un spațiu mic, obiectivul arhitecților era să câștige amplitudine.

„Vopsirea tavanelor în alb a fost ceva ce am avut foarte clar din prima clipă. Am procedat la fel cu toți pereții și mobilierul la comandă, asigurându-ne ca totul să fie cât mai integrat în spațiu și să genereze acel sentiment de continuitate și spațialitate”, spune designerul de interior Andrea Feliu.

ZONĂ DE DINING CU VEDERE LA GRADINĂ


O BUCĂTARIE MICĂ DE 8 MP


În bucătărie, deschisă și delimitată de niște pereți de zidărie, au pus o provocare: chiuveta trebuia să treacă pe sub fereastră și, de acolo, restul avea să fie distribuit. Întrucât este o bucătărie îngustă, designerii au evitat să pună unități înalte pe ambele părți, ceea ce ar crea o senzație de coridor. În zona de ​​unități joase, au montat hota cu rafturi albe, respectând estetica casei și cu scopul de a nu supraîncărca și de a câștiga spațiu.

UN DORMITOR GÂNDIT LA MILIMETRU

Dormitorul are tavane înclinate și, pentru a menține uniformitatea, s-au folosit multe trucuri. Un exemplu? Tablia la comandă care optimizează spațiul și îndeplinește dubla funcție de noptieră și tăblie de pat. De asemenea, a fost căptușită cu aceleași șipci de lemn ca și dulapurile. În ceea ce privește decorarea, materialele naturale precum inul și lemnul sunt o combinație perfectă!

Interioarele acestei case de vacanță sunt foarte calde, iar decorul în culori naturale pare să facă ecou naturii din afara ferestrei. O casă de vacanță fermecătoare și confortabilă!

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read