Cât de mică poate fi o cabană?

Must read

Este din ce în ce mai important să avem alternative de proiectare, iar locuințele contemporane să răspundă creșterii prețurilor de construcție, extinderii orașelor și presiunilor mediului. Tot mai des vedem abordări diferite de la construcții expansive la case mici, îmbinând designul și construcția. Cât de mică poate fi o locuință, dar mai ales o cabană? Și dacă răspunsul ar fi: doar 25 de metri pătrați?

Începând cu 2021, o companie din Australia – Small – a început să lanseze mai multe modelele de case ca soluție la un trai sustenabil din toate punctele de vedere.

Deși suprafața de locuit a acestei cabane minuscule este de doar 25 mp, arhitecții spun că este absolut potrivită chiar și pentru sejururi lungi. Arhitecții au furnizat literalmente tot ce este nevoie pentru o viață confortabilă și chiar mai mult. Cabana are nu doar un dormitor separat, ci chiar și un loc pentru a lucra de la distanță.

Aceasta este o casă mobilă, forma și dimensiunile acesteia au fost concepute astfel încât să poată fi transportată cu o remorcă. La momentul fotografierii, casa era situată în mijlocul unui câmp sălbatic din Australia, lângă un râu. Un proiect mai mult decât interesant! Această cabană este dovada că se poate confortabil, sustenabil și oriunde ați alege, fără să conteze suprafața.

Credem că acesta este viitorul arhitecturii și designului suburban. În plus, prin micșorarea construcției, reduceți consumul de materiale, impactul asupra mediului și costurile.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read