Când designul modern și cel industrial fac casă bună împreună

Must read

În interioarele acestui apartament spaniol, designerii au încercat să îmbine designul modern, elegant și stilul industrial pur.

Designul modern din interior reflectă perfect amestecul de epoci. Grinzile expuse din beton și mulurile decorative de pe pereți ne duc înapoi la un trecut impunător, în timp ce decorul pledează pentru un stil modern și nordic cu un amestec rafinat de nuanțe. Ați crede că nu pot exista sub același acoperiș. Dar aici aceste elemente coexistă liniștit într-un singur spațiu.

Bucătăria este conectată la zona de living, dar poate fi izolată datorită separării cu un perete din sticlă. Apropo, despre peretele despărțitor din sticlă – este glisant și astfel, o opțiune grozavă în cazul petrecerilor sau primirii oaspeților. Blatul se extinde în zona de luat masa, creând un bar de mic dejun foarte practic.

În living-sufragerie, tonurile neutre sunt protagonistele pieselor mari, adaugând o notă de culoare cu accesoriile. Astfel, colțarul și scaunele de sufragerie gri sunt puse în valoare de nuanțele de muștar ale pernelor.

designul modern

Camerele pentru copii sunt decorate în stil pur scandinav, cu munți pe pereți și mobilier din lemn.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read