Camping sau glamping?

Must read

Design-ul a schimbat mult modul în care facem camping. Iar pandemia și lunile de izolare acasă ne-au făcut să reconsiderăm această activitate. Așa a ajuns camping-ul să fie activitatea preferată pentru cei care doresc să țină distanța socială dar și să se bucure de aer liber, în siguranță.

Există și aici tendințe și dezvoltări, astfel încât să experimentăm camping-ul în mai mult confort și să ne conectăm mai mult cu natura. În plus, adaptabilitatea echipamentelor de camping, îți permite să fie ușor configurat sau transportat.

Am adunat mai jos unele dintre cele mai creative și noi variante pentru a te întoarce în aer liber, în această vară:

 

Hamac pliabil, compact, care nu se prinde de copaci, oferind utilizatorilor posibilitatea de a se relaxa în orice loc

 

Cort suspendat în pădure, în formă de pânză de păianjen

 

Primul cort plutitor din lume, inventat de americanii de la SmithFly

 

Camionetă inovatoare, care permite adăugarea unui cort, detașabil, portabil și multifuncțional, cu un design simplist. Acest tip de camionetă și componentele sale au creat o nouă direcție pentru cei care preferă camping-ul.

 

Camping într-o capsulă eco? Da! Această locuință minusculă poate fi transportată în cele mai îndepărtate destinații.

 

Z-triton este o casă, o bicicletă și o barcă. 3 în 1.
O variantă electrică de camping cu care te poți aventura în cele mai interesante expediții.

 

O remorcă de camping în formă de lacrimă, cu o mulțime de ferestre, astfel încât să poți admira priveliști în timp ce te relaxezi în interior. 

Această remorcă are o canapea extensibilă, o chiuvetă cu apă curentă, o plită și o mulțime de depozitări pentru vase, mâncare și echipamente.

Glamping

Dacă nu v-a convins nici una dintre aceste variante de camping, atunci poate glamping? Tot un fel de camping, dar mai ”glamour”, mai exclusivist.

Da, există mai multe astfel de locuri în România. Un loc magic este Nomadia Glamping Retreat, la malul Mării Negre, în Tuzla. Atmosfera este de basm, ești înconjurat de cărți, obiecte vintage, covoare, lămpi , cufere și baldachine, toate însoțite de o priveliște incredibilă.

Nomadia Glamping Retreat

 

Glamping poți face și la munte. SUNRISE Glamping Retreat este un alt loc de poveste, amplasat la poalele munților, în județul Arges. Mai ales dacă îți place muntele și cafeaua băută la răsărit, cu Masivul Făgăraș în față, în mijlocul naturii, în liniște.

Image may contain: tree, sky, plant, outdoor and nature

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read