Bucătărie albastră și textile frumoase într-o casă de vacanță

Must read

Această casă de vacanță de pe malul lacului, din Canada are o locație grozavă pe malul apei și ferestre mari pentru cele mai bune priveliști, iar pentru amenajare, arhitecții au decorat cu suflet.

Casa are multe elemente de decor: deși aspectul este în mare parte deschis, diverse decorațiuni interioare creează un spațiu confortabil și estetic în același timp. Designerii au făcut o treabă bună și cu textilele – draperiile, culorile deschise ale mobilierului, pernele decorative ca un accent grozav. Dar principalul punct culminant al casei este bucătăria albastră, care se potrivește frumos cu interiorul din lemn.

Țesăturile care reflectă culorile și texturile din toate cele patru anotimpuri formează o bază solidă aici. Tonurile ruginii ale toamnei și verdele de mușchi încălzesc un dormitor ascuns sub mansardă, evocând lecturi confortabile înainte de culcare. În dormitorul principal și în baie, albastrul de gheață topită de primăvară se amestecă cu griul moale de ploaie și cu o gresie cu nuanțe calde.

Dulapurile de un albastru profund în bucătărie și masa lungă pregătesc ”scena” pentru cine leneșe de vară și sărbători împreună. Sub tavanul cu grinzi din sufrageriei așteaptă canapele confortabile. Păturile la îndemână și coșurile pline cu lemne promit o primire călduroasă după o plimbare de iarnă pe potecile liniștite din pădure.

Adevăratul sens al acasă este felul în care te simți când ești acolo. Relația aceea, poate mai mult decât orice experimentăm în afara prietenilor și familiei noastre, este cea care oferă cea mai mare oportunitate de pace și bunăstare. Această casă construită pe toate acele idei vechi, este aici pentru a rămâne, la fel și familia fericită din interior. O misiune îndeplinită de arhitecții de la TOM Studio.

Ce casă de vacanță frumoasă, nu? Multă inspirație să aveți!

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read