Interioare elegante într-o casă scandinavă

Must read

Nu toate casele suedeze sunt proiectate în stilul tradițional scandinav. Priviți de exemplu această casă: deși este toată albă la exterior, ca una tipic suedeză, proprietarii au decis să adauge interioarelor mai multă eleganță urbană și strălucire. Detalii aurii, decor modern, culori nobile – spațiul interior arată elegant și plăcut din punct de vedere estetic.

Bucătăria elegantă în gri cu detalii din alamă este primitoare și elegantă, ideală pentru socializare. În jurul insulei din bucătărie familia petrece cel mai mult timp pentru diverse proiecte de meșteșugărit, temele celor mici, savurat o cafea sau mesele împreună. Insula bucătăriei este fantastică și ca masă de bufet în timpul sărbătorilor.

Mai departe în casă există un living mare, minunat, cu o zonă de luat masa care este în plan deschis cu bucătăria.

La parter sunt spații sociale în care poți întâlni mulți oameni fără a fi aglomerat. Decorul este în tonuri de gri, odihnitoare, cu opțiuni de culori pământii pentru mobilier și detalii interioare. Asta înseamnă că decorul nu se împrăștie într-un spațiu deschis, ci totul se îmbină și devine un întreg frumos.

Ei bine, accesoriile pentru un decor elegant de iarnă adaugă și mai multă atractivitate casei!

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read