Site Loader

Pentru a reuși să conturați un spațiu de lucru structurat corect și estetic în același timp, vă invităm să explorați Colecția Biroul de Acasă propusă de Scandinavian Design House.

Dacă tot lucrăm de acasă, de ce să nu ne bucurăm de soluții de depozitare modulare, birouri ajustabile și scaune ergonomice?  Mobilierul pentru biroul de acasă trebuie sa fie atât modern, cât și funcțional. Astfel veți avea parte de tot suportul necesar pentru confort și productivitate la biroul de acasă.

Specialiștii de la Scandinavian Design House propun piese de mobilier: de la comode de birou, depozitări, accesorii, birouri, pe care să le alegeți în funcție de dimensiunile dorite. Nu trebuie să vă lipsească și un scaun confortabil, din materiale de calitate ce pot fi utilizate pentru un timp îndelungat.

blank

 

În unele zile, poate fi greu să vă găsiți motivația pentru a începe lucrul, dar punem pariu că veți avea mai mult spor dacă biroul de acasă arăta uimitor. Acesta trebuie să inspire și productivitate pe lângă faptul că arată bine. Cu un management smart al cablurilor și spatiu pentru depozitare, sa pastrati biroul organizat va fi ultima grija. Fie că aveți o cameră întreagă sau doar un colț mic, vă invităm să vă inspirați din aceste birouri, ideale pentru acasă.

blank blank blank blank

blank

 

În articolul de mai jos detaliem despre amenajarea biroului și cum putem îmbunătăți atmosfera de lucru, astfel încât să eliminați lucrurile care vă distrag atenția, iar nivelul de productivitate să crească la cote maxime.

Tu cum lucrezi de acasă? Vezi cum poți să îți amenajezi un birou rapid și ieftin

Lidia D.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *