Ai fi surprins câte încap într-o casă de 28mp

Must read

Într-o casă de doar 28 de metri pătrați, precizia chirurgicală trebuie să se aplice începând cu arhitectul, deoarece literalmente fiecare milimetru este important. Dar se pare că arhitectul, care a realizat proiectul acestui apartament din Suedia, a reușit să planifice perfect spațiul. Datorită designului creativ cu soluții optimizate și plafoane înalte, chiar ai senzația unei locuințe aerisite.

A fost folosit fiecare colț din casă și chiar a asigurat mai multe zone funcționale. Un living deschis cu o bucătărie funcțională, o masă pentru trei persoane, un loc de dormit separat și spațiu de depozitare. Incredibil, nu-i așa? Există absolut tot ceea ce ai nevoie. În același timp, designerii nu au uitat de stilul și atractivitatea interiorului, iar designul este atât de fermecător!

Camera de zi are toate elementele pentru a fi confortabilă, este aerisită și luminoasă datorită celor două ferestre mari cu vedere către curtea interioare liniștită.

Bucătăria este renovată cu gust, cu blat de lucru din piatră naturală limestone, cu spații de depozitare și dulapuri suspendate. Nu lipsesc frigiderul și congelatorul încastrate, mașina de spălat vase, un cuptor electric și un cuptor cu microunde încorporat.

Cum arată o casă de 28mp, perfect funcțională? Vezi mai jos.

casă
casă
casă
- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read