Intrări spectaculoase în Hotelul Adress Downtown din Dubai, asigurate de ușile rotative GEZE

Must read

Lux autentic încă de la intrarea în Hotelul Address Downtown din Dubai

Acest hotel de 5 stele este una dintre cele mai frumoase unități de cazare din centrul modern al Dubaiului. Cu 220 de camere, ocupă cele 12 etaje de jos ale unui zgârie-nori care se înalță pe 63 de etaje. La o înălțime de „doar” de 306 de metri, este unul dintre cele mai mici turnuri conform standardelor din Dubai, dar totuși promite luxul extrem. Camerele spațioase, cu tavan înalt, se remarcă prin eleganță. GEZE joacă un rol major în implementarea ușilor rotative corespunzătoare intrărilor. Tehnologia de acționare pentru sistemele automate de uși rotative cu foi grele, adaptate condițiilor și cerințelor clădirii, asigură un grad ridicat de confort tuturor intrărilor,  aspect foarte important pentru un hotel  de această categorie.

Contribuția GEZE la îmbunătățirea accesului prin ușile rotative ale hotelului Address Downtown constă în:

 • Grad ridicat de accesibilitate și comoditate la intrările din clădire cu uși automate rotative;
 • Sisteme de acționare special concepute pentru instalarea ușilor foarte mari și grele, cu 3 foi de sticlă
  • Înălțimea totală a ușilor rotative: 5,9 metri cu o înălțime de trecere: 4,3 metri;
  • Diametrul exterior: 3,8 metri, lățimea trecerii: 1,8 metri
 • Utilizare confortabilă și în siguranță, chiar și pentru un volum mare de trafic, datorită amortizoarelor automate și flexibile de reglare a ușilor rotative;
 • Adaptarea aspectului și designului:
  • Estetica sticlei în fațadă
  • Armonie cu interiorul și înălțimea recepției
 • Expertiza în proiect: dispozitive standard adaptate la sisteme speciale de uși rotative cu greutăți mari;

Ușile rotative automate permit o nouă experiență de întâmpinare

Extrem de înalte și cu lățimi largi de trecere, ușile rotative din zona de intrare se simt ca niște porți” într-o rafinată ambianță orientală contemporană.  Ușile rotative se mișcă incredibil de ușor și silențios și sunt doar începutul confortului ce îi așteaptă pe oaspeți în interiorul clădirii. După incendiul din preajma Anului Nou de acum câțiva ani, oaspeții nu s-au putut bucura de acest beneficiu. Dar odată cu reamenajarea zonelor deteriorate și modernizarea extinsă a spațiilor, aceștia pot savura luxul într-un aspect complet nou.

Timp pentru inspirație, design nou, confort și siguranță îmbunătățite

Proprietarul și compania operatoare Emaar Hospitality Group au folosit timpul alocat reparațiilor pentru a reinventa complet hotelul – cu un design interior atractiv, cu mai multe camere și apartamente, un spa suplimentar și noi concepte de restaurante. În plus, hotelul se mândrește cu cele mai frumoase priveliști ale celor două repere ale orașului: Burj Khalifa – cel mai înalt turn din lume – și Fântâna arteziană muzicală din Dubai.

Service-ul GEZE încă de la începutul proiectului

Ușile rotative automate situate la intrările hotelului trebuie să ofere oaspeților cel mai mare grad de accesibilitate, în orice moment. Instalațiile originale ale ușilor rotative, cu foi mari, au fost afectate de lucrările de construcție, fiind în imposibilitatea de a funcționa.  Constructorul general DUTCO a sperat să repare și să mențină tehnologia existentă. Experții din cadrul filialei GEZE din Orientul Mijlociu, prezentă în Dubai, au fost implicați cu următoarele servicii incluse ca standard:

 • Inspectarea întregii tehnologii a tuturor celor trei uși rotative din zona de intrare;
 • Sfaturi cu privire la toate posibilitățile tehnice pentru creșterea confortului și siguranței a sistemelor de uși și a acționării acestora.

Experiența și expertiza pe teren

Înlocuirea sistemelor de uși cu aceleași soluții nu se mai dovedește a fi fezabilă, deoarece piesele de schimb nu mai puteau fi obținute. Impresionat de sprijinul GEZE până în prezent, clientul a decis să se bazeze pe serviciile și recomandările companiei pentru înlocuirea ușilor rotative speciale. Ca partener eficient în regiune, GEZE a reușit să ofere tehnologia potrivită pentru sistemul de uși. Experiența și expertiza în soluțiile de proiect sunt caracteristicile care au ajutat în depășirea provocărilor întâlnite în cazul ușilor rotative existente, cu arhitectura particulară.

Beneficiile sistemelor de acționare a ușilor  GEZE

 • Unități automate de ușă adaptate: tehnologia de acționare și control din seria TSA 325 NT pentru sisteme de uși rotative;
 • Cele mai înalte standarde de siguranță în conformitate cu DIN 18650 – caracteristici actuale de siguranță;
 • Operare silențioasă și fiabilă datorită calității superioare a produselor realizate în Germania;
 • Nivel ridicat de izolare împotriva curenților, căldurii, prafului din deșert și zgomotului de pe stradă;

Photo credit: geze.com

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read