Molson Coors Global Business Services, 6.000 mp în faza a doua a proiectului The Bridge

Must read

Forte Partners anunță predarea a 6.000 de metri pătrați de spații de birouri în faza a doua a noii clădiri THE BRIDGE către Molson Coors Global Business Services (GBS), centru care oferă servicii globale pentru unul dintreprincipalii jucători din piața berii, la nivel internațional.

The Bridge 

”Mutarea în clădirea de birouri The Bridge este o decizie strategică, având în vedere atât planurile noastre de consolidare și extindere a activităților Molson Coors GBS pe piața locală cât și preocuparea pentru confortul si inspirația celor 500 de colegi”, adeclarat Willy Dicu, CEO Molson Coors GBS.  ”Noul sediu va fi mult mai mult decât un birou – va fi o experiență, un loc în care preocupările profesionale se îmbină cu pasiunea pentru bere și activități de echipă multi-culturale. Ne bucurăm că am găsit în Forte Partners un partener de încredere, care a creat un spațiu ideal pentru a încuraja interacțiunea și colaborarea formală și informală între colegi, într-un birou foarte bine poziționat și conectat la rețeaua de transport”, a adăugat Willy Dicu.

Willy Dicu, CEO – Molson Coors GBS

Pentru Molson Coors GBS, spațiul de 6.000 de metri pătrați din faza a doua a The Bridge este al doilea sediu din București, compania urmând să-și continue activitatea și în spațiul de 2.500 de metri pătrați închiriat în zona Pipera. Grupul a deschis în 2017 un centru de servicii în România care deservește operațiuni la nivel global. Echipa a crescut repede, consistent și sustenabil, și cuprinde acum specialiști care oferă servicii în domeniul financiar, cel comercial, de producție, distribuție și resurse umane.

„Continuăm dezvoltarea fazei a treia a The Bridge și administrarea proiectului, activitatece va continua până la finalizarea acestuia și încă șase luni de la recepția finală”, a declarat Elena Tecuță, Leasing Manager Forte Partners. „Proiectul The Bridge a atras un nou chiriaș important datorită poziționării și a modului încare a fost gândit, cu grijă pentru comunități și angajați. Fiecare proiect Forte Partners este un micro-univers, în care am încercat și am reușit să adresăm mai multe nevoi. Intotdeauna punem pe primul loc arhitectura ș ifuncționalitatea. Molson Coors GBS a luat în calcul atenția pe care am acordat-o spațiilor comune pentru angajați – de la spații verzi, la zonele de relaxare, cantine, precum și calității aerului sau a modului în care este utilizată lumina naturală”.

Elena Tecuță, Leasing Manager – Forte Partners

Tranzacția princare Molson Coors GBS a închiriat 6.000 de metri pătrați în faza a doua a The Bridge a fost asistată de către compania de consultanță imobiliară Colliers International.

„Molson Coors GBS a bazat alegerea The Bridge 2 pe trei factori: o viziune foarte clară asupraevoluției companiei în următorii ani, un set relevant de date colectate de Colliers și un grad ridicat de atenție la nevoile angajaților. La rândul său, proprietarul a știut să ofere mixul optim de chirie și beneficii, astfel încât acest parteneriat să se materializeze și Molson Coors GBS să poată oferi angajaților curenți și viitori unul dintre cele mai prietenoase medii de lucru din București. Lucrurile s-au armonizat la fel de bine și în cazul procesului de amenajare a noilor birouri, în sensul în care echipele de achiziție ale proprietarului și chiriașului, asistate de project managerul nostru, au extras maximul de valoare din bugetele de amenajare”, a declarat Lucian Opriș, Associate Director Office Agency în cadrul Colliers International.

Lucian Opriș, Associate Director Office Agency – Colliers International

Anul trecut, în luna august, Forte Partners a semnat vânzarea integrală a proiectului debirouri The Bridge către grupul Dedeman, consemnând cea mai importantă tranzacție de real estate din 2018. Prima faza a fost închiriată integral către chiriași precum BCR și IBM. A doua fază, cu o suprafață totală închiriabilă de 21.000 de metri pătrați este finalizată, închiriată 100% si predată chiriașilor, printre care se numără companii precum UPC, Schlumberger și Medicover.

Prima fază a proiectul de birouri The Bridge a primit recent certificarea LEED Platinum, cu cel mai ridicat scor de certificare LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) acordat de US Green Building Council (USGBC) unei proprietăți din România până la acea dată.

Forte Partners, fondat în 2014, este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari de pe piață. Compania a dezvoltat până în prezent un portofoliu de proiecte în valoare de peste 200 de milioane de euro, atât în sectorul de birouri, cât și în cel rezidențial, și are în curs de dezvoltare proiecte de încă 200 de milioane de euro.

Forte Partners a dezvoltat clădirile de birouri Ștefan cel Mare Building, The Bridge 1, The Bridge 2 precum și proiectul rezidențial Londra 27 și are în derulare Aviației Park si The Bridge 3. Proiectele Forte Partners au primit recunoaștere națională și internațională pentru calitatea arhitecturii – Londra 27 a obținut premiul ”Arhitectura locuinței” la Anuala de Arhitectură 2017, iar Ștefan cel Mare Building a primit The American Architecture Prize 2017 și Best Small Office Development of the Year. Pentru mai multe informații despre Forte Partners, vizitați website-ul companiei: www.fortepartners.ro.

Portofoliul MolsonCoors din România cuprinde mărcile locale: Bergenbier – cu sortimentele Bere blondă, Bere blondă fără Alcool, Fresh Lemon și Fresh Grapefruit – şi Noroc, precum şi mărcile internaţionale produse local: Staropramen, Stella Artois, Beck’s, Löwenbräu.

Molson Coors Brewing Company este unul dintre cei mai mari producători de bere din lume, cu un portofoliu ce cuprinde mărci extraordinare, care încântă consumatorii de bere din toata lumea: Coors Light, Miller Genuine Draft, Miller Lite, Molson Canadian, Carling, Staropramen, Blue Moon, Cobra şi multe altele. Molson Coors Brewing Company este, de asemenea, un important jucător pe piața internaționalăde bere craft, susținând prin modelul său de business afacerile unei serii de mici berării dedicate producției de bere la nivel local. Sectoarele operaționale includ Canada, prin Molson Coors Canada, Statele Unite, prin Miller Coors, Regatul Unit şi Irlanda, prin Molson Coors UK, Europa Centrală şi de Est, prin Molson Coors Central Europe, iar în afara acestor teritorii, prin Molson Coors International. Compania Molson Coors este listată în Indicele de Sustenabilitate Dow Jones (DJSI) pentru America de Nord şi este constant preocupată de găsirea de noi soluţii pentru  a asigura un business sustenabil, cu impact pozitiv asupra comunităților locale. Pentru mai multe informaţii despre Molson Coors Brewing Company, vizitaţi website-ul companiei: www.molsoncoors.com.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read