Vrei sa integrezi motive nautice în decorul casei? Iată câteva sfaturi.

Must read

Urcă-te la bordul decorării casei tale cu motive nautice și creează un spațiu cu iz de vacanță în fiecare clipă a anului.

Dacă ai fost vreodată pe o barcă, știi că frânghiile și nodurile puternice sunt esențiale pentru fiecare marinar. Așadar, adaugă în decorul casei motive nautive cu noduri și dungi maritime. Dungile se pot regăsi pe un covor, perne sau o umbrelă de exterior, ele vor reda atmosfera relaxată, de plajă, în orice spațiu.

Ca și nuanțe, poți alege de la bleumarin la turcoaz, pentru un aspect de casă pe plajă, adaugă și accente cu note de coral pentru o notă de culoare în plus.

Printre motivele nautice nu trebuie ratată și ancora, indiferent dacă este o imprimare mică pe o pernă sau artă pentru pereții tăi, ancorele sunt o modalitate atât de ușoară de a adăuga un motiv maritim îndrăzneț decorului tău. Chiar și un colac, dacă vrei să mergi către un decor 100% maritim.

Să luam un exemplu această casă situată pe malul apei, care a fost proiectată pentru a petrece timp în familie. Fiind situată pe coastă, designerii au decis să-i umple spațiul cu motive nautice.

Nuanțele de albastru și albastru deschis în decor și textile au adăugat un aer de prospețime și briza mării, în timp ce mobilierul din ratan și lemn oferă o senzație confortabilă.

De asemenea, impresionante sunt ferestrele panoramice uriașe din aproape toată casa, prin care te poți bucura de priveliștile la mare.

Sperăm să te inspire motivele nautice pentru a decora casa de vacanta mult visată!

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read