Artă de pus pe pereți și la suflet. Ilustrații realizate de o tânără artistă

Must read

Pasionată de artă în toate formele ei, Luciana Zeca, aduce pictura, ilustrația, dar și bijuterii & obiecte de decor mai aproape de cei cu gusturi fine și faine. Te invităm să arunci o privire mai jos unde vei regăsi colecțiile cu ilustrațiile realizate de artistă.

Decorează-ți pereții din living, dormitor sau hol cu artă care să îți meargă direct la suflet.

SERIA BLOSSOMING HEART

Aceasta serie este despre iubire, acceptare și dezvoltare. Despre a avea răbdare cu tine și a-ți permite sa crești. Inspirația artistei a venit din naturalețea și sinceritatea ca stare naturală a animalelor, din relațiile lor pure care pot servi drept model și pentru cele dintre oameni.

INSIDE YOUR MIND

O altă temă abordată în lucrările semnate de Zeca Luciana este reprezentată de explorarea sinelui, a discursului intern. Pasionată de psihologie și neuroștiință, folosește arta ca unealtă de explorare a sinelui.

În încercarea de autodescoperire, te poți simți de multe ori ca într-un labirint complex și întortocheat din care nu mai vezi ieșirea. Dar autocunoașterea este un proces îndelungat, în care descoperi cu ce parte din tine te lupți și doar așa ajungi la mecanisme care te ajută să te aperi și să continui acest drum – Luciana Zeca.

LOOSE THOUGHTS

Artista explorează și desenul necontrolat, subconștientul, sugestia, în cea mai recentă serie. De multe ori, ajunsă în fața unei ”foi” albe, aceasta lasă mâna să o ghideze în proces și sentimentele să îi dea o direcție. Abia mai apoi intervine conștientul, care leagă totul într-o poveste.

BOTANICAL UNIVERSE

Îmbinarea dintre profesia pe care o practică (peisagistică) și iubirea față de natură se regăsesc de asemenea printre temele principale ale ilustrațiilor Lucianei Zeca. Plantele sunt reprezentate într-un stil minimalist, reinterpretate într-un stil propriu și scoase din ce înseamnă lumesc, terestru, prin culorile atipice folosite.

Arta de pus pe pereți: 

  • Modelele le regăsești pe pagina de Instagram
  • Formate disponibile: 20x30cm, 30x40cm, 40x50cm la prețuri între 80-250 lei 
  • Alte formate se pot personaliza 

Printul de artă se realizează prin tehnica Giclee pe hârtie arhivabilă mată, texturată, 310 GSM, realizată din bumbac 100%, acid free. Imprimarea se realizează cu cerneală pe bază de pigment pe hârtie cu proprietăți de arhivare, garantând rezistența printului pentru o perioada îndelungată de timp. Posterul este livrat in tub de carton, învelit în hârtie de orez pentru protecție, alături de o pereche de mânuși din bumbac pentru manevrare în siguranță. 

Pasiunea Lucianei Zeca pentru artă s-a arătat de la o vârstă fragedă și s-a sedimentat în timp. Îi place să experimenteze cu diverse subiecte și procese creative. De la reprezentări clare, bine definite, linii controlate și culori armonioase la reprezentări dictate de subconștient și de emoție, de moment, în care linia mai mult sugerează o intenție, fără a avea o traiectorie prestabilită.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read