Vitrajul termoizolant vidat de la Guardian Glass deschide o lume a oportunităților

Must read

Guardian Glass a dezvoltat o tehnologie inovatoare, vitrajul termoizolant vidat, care schimbă modul în care sunt produse vitrajele de înaltă performanță, satisfăcând în același timp cerințele viitoare pentru îmbunătățirea performanțelor termice ale acestora. Tehnologia s-a dovedit deja un succes în aplicațiile pentru industria de refrigerare, însă alte utilizări sunt în curs de dezvoltare în mai multe industrii. 

Vitrajul termoizolant
Photo credits ©Guardian Glass, LLC

Vitrajul termoizolant Guardian Vacuum IG™ înseamnă două foi de sticlă sigilate etanș. În spațiul dintre cele două foi de sticlă securizată se creează vid, panourile fiind separate de piese de dimensiuni microscopice. Vidul elimină orice gaze de umplere și toate pierderile asociate conducției și convecției prin gaz, ceea ce duce la o reducere semnificativă a pierderii de căldură prin unitatea vitrată. 

Comparativ cu vitrajul termoizolant triplu, Guardian Vacuum IG este mult mai subțire și mai ușor, are o performanță de izolare termică mai bună, o transmisie mai mare a luminii și o reflexie mai scăzută. Performanța de izolare termică a Guardian Vacuum IG rămâne aceeași, indiferent de unghiul de instalare (de la vertical la orizontal). 

În plus, sticla din compoziția Guardian Vacuum IG este securizată, ceea ce face ca acest produs să fie potrivit pentru situațiile în care standardele de securitate trebuie să fie respectate.

Succes în refrigerare cu vitrajul termoizolant vidat

Guardian Vacuum IG a fost pentru prima dată implementat în ușile frigiderelor din retail, unde creează o experiență optimă de cumpărături, oferind imagini excelente, neîntrerupte ale produselor frigorifice. 

Greg Kemenah, Director Guardian Vacuum IG declară:

“Soluția Guardian Vacuum IG™, de la Guardian este cu adevărat inovatoare. Vitrajele sigilate și vidate, cu pelicule low-E, pot dobândi o performanță de izolare termică de R-12 (Echivalentul valorii Ug este 0.47 W/m2K) **, cu un profil de doar 8,3 mm grosime. Acest lucru are ca rezultat un vitraj izolant cu 75% mai subțire, cu o greutate de 33% mai mică și depășește performanța unui vitraj low-e în configurație triplă.

Odată cu reglementările din construcții, care devin din ce în ce mai stricte, Guardian Vacuum IG va permite o lume plină de posibilități pentru alte utilizări care apăr în multiple industrii, mai ales în domeniul ferestrelor. În Statele Unite, vitrajele Guardian Vacuum IG sunt deja disponibile, atât pentru construcții noi cât și pentru proiecte de reabilitare.

Vitrajul termoizolant
Photo credits ©Guardian Glass, LLC

Guardian Glass a anunțat recent și o nouă, rentabilă, fiabilă și integrată soluție de umbrire pentru ferestre și uși. Destinată pentru ferestre și uși rezidențiale, soluția Guardian va fi inițial disponibilă într-o versiune de umbrire totală, integrată, urmată de versiuni de control al intimității și a luminii soarelui.

Guardian Glass va prezenta ultimele sale inovații, inclusiv o nouă soluție de umbrire dinamică, la BAU – Sala C3 / Stand 308 (14-19 ianuarie 2019 – München, Germania).

Detalii pe www.guardian-possibilities.com

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read