Vacanță cu stil: reședință cu design magnific în Malibu

Must read

De obicei, interioarele caselor de pe coasta californiană arată calme și relaxate, designerii și proprietarii tind să prefere culorile deschise neutre. Dar această reședință din Malibu este o adevărată oază de design elegant și aerisit, cu soluții îndrăznețe. În primul rând, arhitectura – este neobișnuită, inspirată de casele de la mijlocul secolului.

În interior, fiecare cameră este interesantă în felul ei: pereți întunecați de accent, tavane din lemn și finisaje din beton, tapet de designer și detalii pline de farmec.

Descrisă drept „modern organic” de către arhitecții săi, Silvia Kuhle și Jeffrey Allsbrook de la Standard Architecture din Los Angeles, casa de 6.500 de metri pătrați este o confluență izbitoare de beton, stuc, stejar.

Puteți vedea cum fiecare element are propria sa integritate, fie că este un perete de beton, tavan de stejar sau șemineu din ipsos vopsit în negru – toate sunt distincte.

Conceput pentru un cuplu tânăr, proiectul pentru acastă reședință a durat puțin peste șase ani pentru a fi finalizat – datorat în primul rând restricțiilor stricte de construcție din regiunea de coastă din California.

Sperăm că vă veți bucura de acest tur al casei!

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read