O casă în care fiecare cameră are o capsulă de culoare unică

Must read

Minimalism elegant în designul acestui apartament – o casă modernă și stilată pentru o viață confortabilă pentru întreaga familie. Fiecare cameră își dezvăluie istoria și are o capsulă de culoare unică, păstrând în același timp imaginea generală modernă a apartamentului.

Acest apartament modern este creat pentru o familie tanara, cu un copil, care apreciaza armonia stilului si confortului din interior. Spatiul este impartit in mai multe zone principale – dormitor, camera copiilor, 2 bai, bucatarie-living si zona de luat masa.

De asemenea, camera dispune de un dressing spatios, ascuns in spatele unui panou de lemn din dormitor, care nu incarca vizual spatiul, conferindu-i un accent deosebit.

Dormitorul este un spațiu care poartă o atmosferă de odihnă și liniște: o paletă de gri calm, combinația perfectă de materiale și textura lor, un pat confortabil care creează un accent luminos datorită tapițeriei maro – fiecare detaliu întruchipează confortul și estetica camerei.

Centrul atmosferei de acasă este o bucătărie deschisă cu living-ul spațios, a cărei schemă de culori este plină de contraste și armonie, iar liniile drepte inerente și geometria interiorului îl fac și mai elegant și mai predispus la pace și relaxare.

Designerii Buro 21 au ales nuanțe pastelate colorate pentru mobilierul dulapului din bucătărie și camera copiilor, în timp ce zona de living și dormitorul matrimonial sunt decorate în tonuri neutre.

Camera copiilor pentru o tanara printesa, cu nuanta proprie de roz pudra, dezvaluie lumea fanteziei copiilor si lejeritatea in detalii, iar panoul decorativ completeaza volumul si lejeritatea camerei.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read