Un stil de viață sustenabil în bucătărie începe cu apa pe care o consumăm

Must read

Fiecare picătură este prețioasă și ar trebui folosită cu grijă. Într-o lume care se scufundă lent într-un ocean de plastic, problema sticlelor de plastic practic indestructibile devine tot mai urgentă. 

Ne punem întrebarea: oare avem cu adevărat nevoie de apă îmbuteliată? 

Cum am putea să minimizăm amprenta personală de carbon, fără să afectăm stilul de viață și rutina zilnică?

Vă prezentăm un sistem frumos și inteligent care transformă apa de la robinet într-o plăcere pură și schimbă fundamental modul în care este consumată apa potabilă, încurajând adoptarea unor obiceiuri mai durabile. Pe scurt, răspunsul este unul simplu: sistemul de apă GROHE Blue. Acesta furnizează apă filtrată, răcită, dar și carbogazoasă, direct de la bateria bucătăriei – cu un gust perfect. 

Dar cum ajută exact GROHE Blue oamenii să atingă o mai mare durabilitate? Datorită unei funcționalități inteligente, această soluție de economisire a resurselor nu doar reduce amprenta ecologică, ci ne și permite un stil de viață mai sustenabil. 

Dar ce face precis pentru mediul și societatea noastră?

  • Economisește apă

Știai că este nevoie de 7 litri de apă doar pentru a produce un singur litru de apă îmbuteliată din plastic, fără a menționa energia utilizată și emisiile de CO2 create? Cu GROHE Blue, ai nevoie doar de un litru de apă pentru un litru de apă proaspătă, filtrată.

  • Reduce sticlele de plastic 

GROHE Blue salvează anual până la 800 de sticle de plastic într-o locuință de patru persoane*, furnizând apă filtrată, fie plată sau carbogazoasă, direct de la baterie, eliminând necesitatea sticlelor de plastic. Cu GROHE Blue Pure, nu mai ai nevoie de sticle, ceea ce înseamnă mai mult confort, în timp ce ajutăm și mediul înconjurător.

*Potrivit Deutsche Umwelthilfe (Acțiunea de Mediu Germania)

  • Scade emisiile de CO2 

Procesele de producție și transport pentru un litru de apă minerală îmbuteliată generează emisii de până la 600g de CO2. Având o sursă de apă filtrată în propria ta bucătărie, emisiile de CO2 sunt reduse cu până la 61% pe an, iar tu economisești timp întrucât nu te mai deplasezi la supermarket.

Cum funcționează procesul de filtrare a apei?

MAGIA este în FILTRU!  

Un element central al tehnologiei GROHE Blue este cartușul de filtrare, care asigură cea mai bună calitate a apei. Filtrul GROHE Blue se potrivește ușor sub chiuvetă, iar bateria oferă în continuare toate funcțiile obișnuite ale unei baterii de bucătărie standard întrucât căile separate ale apei mențin apa filtrată și apa nefiltrată pe țevi diferite, în fiecare moment.

Pentru sistemul GROHE Blue, compania a colaborat cu BWT, liderul european în tehnologia apei, pentru a se asigura că sistemul oferă o experiență de consum a apei de neegalat și mereu fresh.

Procesul de filtrare urmează cinci etape pentru a elimina chiar și cele mai mici particule din apă de la robinet, lăsând în urmă toate mineralele importante care contribuie la sănătatea ta.

  • Pasul 1 – Filtrează particulele mari de nisip și murdărie.
  • Pasul 2 – Îmbunătățește gustul prin eliminarea clorului și anumiți compuși organici, inclusiv insecticide și pesticide, pentru un gust mai curat și proaspăt.
  • Pasul 3 – Elimină tartarul și substanțele metalice.
  • Pasul 4 – Un al doilea proces de filtrare are loc, pentru o experiență maximă a gustului. Apa este încă o dată filtrată și purificată, păstrând mineralele esențiale.
  • Pasul 5 – Filtrare fină, care captează chiar și cele mai fine particule rămase.

Și astfel, tehnologia de filtrare a GROHE transformă bateria din bucătărie într-o sursă de apă pură. Zilele în care trebuia să cari sticlele grele de apă au luat sfârșit!  

În plus, GROHE Blue Home este o investiție din mai multe privințe. Atunci când analizezi costurile rezultate din achiziția apei pentru familie și cei care te vizitează de-a lungul unui an, vei vedea cât de repede începi să economisești în comparație cu apa îmbuteliată. 

Practic salvezi planeta și economisești bani cu fiecare pahar de apă pe care-l bei! 

Așadar, ce ar putea fi mai simplu și mai convenabil decât să îți iei apa potabilă direct de la bateria din bucătărie? Felicitări, viața ta tocmai a devenit mult mai simplă!

Fă parte din mișcarea de economisire a apei, reducerea emisiilor, evitarea sticlelor de plastic și îmbunătățirea vieții cu GROHE Blue.

Alte detalii tehnice despre sistemul de filtrare a apei GROHE Blue Home le regăsești pe site – https://www.grohe.ro/ro_ro/pentru-bucatarie/colectii/grohe-blue-home/pagina-start-blue-home.html

Aruncă o privire și pe paginile de social media: Facebook și Instagram.

HOME TALKS / AMENAJARE APARTAMENT / AMENAJARE CASĂ / DESIGN

- Publicitate -

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read