Tendințe interior: 2022 are toate elementele pentru a fi un an rebel și îndrăzneț

Must read

Pe măsură ce intrăm în 2022, nu putem să nu ne întrebăm ce ne vor rezerva următoarele 12 luni. Și, din moment ce petrecem mult timp acasă, ne gândim cum să ne actualizăm spațiile cu ultimele tendințe în interior. Deși spațiile noastre personale sunt menite să reflecte propria noastră estetică, a rămâne la curent cu cele mai recente tendințe poate fi o gură de aer proaspăt.

Am avut atât de mult timp să ne întoarcem spre interior, iar acum avem spațiul necesar pentru a proiecta fiecare aspect al vieții noastre dintr-un loc mai personalizat. Având în vedere că 2022 este Anul Tigrului, ne așteptăm să fim mai îndrăzneți, mai înflăcărați, mai rebeli și mai regali decât oricând.

Mai jos, am schițat o prognoză cu 5 tendințe despre care estimam că vor defini interioarele în 2022.

Go Max or Go Home

Mai mulți oameni se îndreaptă spre maximalism cu piese de decor ciudate, fanteziste, care explodează cu o energie distractivă fără scuze. Deși paletele pastelate au introdus o notă soft, atât de necesară, acum este momentul să strigi „Am o voce și un punct de vedere”. Așa că pregătește-te să vezi erupții de suprarealism și stil medieval gotic.

Verdele este noul neutru


Indiferent de nuanță, smaraldul aduce un sentiment de liniște și întinerire în orice spațiu, fie că este vorba de bucătărie, baie, dormitor, sufragerie sau birou.

Geometrii


Pe măsură ce explorăm în realitatea virtuală, interioarele noastre trebuie să reflecte călătoria lumii digitale. Designerul Hanna Ali spune că acest ecosistem în curs de dezvoltare oferă o modalitate cu totul nouă de a experimenta arhitectura virtuală, care schimbă drastic cultura. Pe lângă toate inovațiile din jurul tehnologiei inteligente, criptomonedelor și NFT-urilor, suntem în plină adaptare și a unui stil de viață hibrid. Orice arhitect vă va spune cât de esențială este grila, iar acum mai multe modele îi aduc un omagiu.

Reflecții și reflexii

Oglindă, oglinjoară..După o perioadă atât de lungă de reflecție profundă, viitorul arată mai strălucitor ca niciodată, așa că și decorul nostru ar trebui. De la perdele și draperii strălucitoare, bile disco până la oglinzi, cu toții ne recăpătăm starea de spirit cu piese care strălucesc și strălucesc. Dacă tot am deschis cutia pandorei.. ar putea fi plafoanele cu oglindă în viitorul nostru? Numai timpul va spune…

Mobilier modular


Piesele emblematice sunt cool, dar mobilierul multifuncțional este o investiție și mai bună acum că spațiile noastre au devenit polivalente, iar obiectele sunt cei mai apropiați însoțitori ai noștri.

Ce poate fi mai reconfortant decât o canapea mare și confortabilă… Și dacă nu ați observat deja, patul de zi este și el din nou la modă.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read