Grădina proprie poate deveni spațiul preferat al fiecărei seri de vară – iată cum o poți transforma!

Must read

Pentru a avea mai multă grijă de sănătatea noastră și a celor din jur în această perioadă cel mai practic lucru de făcut este să transformăm propria locuință în spațiul ideal. Propria casă poate deveni locul preferat de desfășurare a activităților zilnice, dar și a celor recreative. În cazul grădinii, pe timp de vară, aceasta poate fi transformată în terasa preferată, în locul de odihnă perfect sau în cinematograful în aer liber mult dorit.

Cu ajutorul câtorva idei inovatoare și cu puțină imaginație, grădina proprie va fi transformată într-un spațiu atât de plăcut încât nu vei mai dori să o părăsești. Vei descoperi în acest articol câteva idei care te vor face să vrei să te apuci de treabă imediat!

Iată cum îți poți transforma grădina în spațiul preferat pentru petrecerea fiecărei seri de vară:

Introdu magia luminii în grădina ta

Dacă grădina este mare și încărcată de flori și pomi roditori este păcat să nu petreci mai mult timp ăn acest spațiu feeric. De regulă, se optează pentru iluminatul slab, pragmatic, dar în acest fel se ratează bucuria de a petrece și serile de vară în spațiul verde al casei proprii. Mult mai eficientă este alegerea unor lămpi pentru grădină de la Ledel care să fie amplasate în colțurile preferate. Dacă adaugi și câteva scaune confortabile și poate o măsuță de cafea de exterior, vei transforma rapid grădina în cel mai prielnic loc pentru a-ți petrece serile de vară în aer liber, în compania unei cărți bune sau alături de prieteni.

Poți aduce cinematograful la tine acasă

Dacă esti un adevărat cinefil ideea aceasta îți va surâde cu siguranță! Dacă grădina dispune de un perete liber al casei, tot ce lipsește din acest decor este o pânză albă ca suport pentru proiecții și un videoproiector cu ajutorul căruia să redai filmele preferate în aer liber. În cazul în care pânza nu va avea susținerea unui perete, alege să folosești un stativ pentru ecranul de proiecție. În felul acesta îți ei confecționa propriul cinematograf în grădina casei. Ce decor mai îmbietor poate exista pentru o seară de film în familie?

Grădina proprie poate fi terasa preferată

Deși a ieși cu prietenii în oraș nu poate fi înlocuit de nimic altceva, există și o variantă mai economică și poate de zeci de ori mai plăcută. Transformă un colțișor al grădinii tale în terasa preferată. Poți opta pentru o amenajare cu aer rustic sau, din contră, modern care să includă un mic bar, câteva scaune sau un balansoar din lemn și o masă suficient de încăpătoare pentru familie și prietenii cei mai dragi. O ghirlandă de lumini calde va înviora locul și va conferi o aură boemă. Joacă-te cu tematica aleasă pentru a transforma acest spațiu în locul în care preferi să îți petreci serile de weekend cu prietenii.

Astfel, grădina ta poate deveni locul cel mai plăcut în care să îți petreci serile de vară, doar prin mici retușuri ce țin de decor. Spațiul verde al casei tale va fi refugiul serilor călduroase de weekend în care îți poți desfășura activitățile preferate.

Sursa: pexels.com.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read