Summer Deco by IRINA NEACŞU

Must read

În casă simțim imboldul și nevoia de a mai schimba câte ceva, pereții sunt poate prea albi sau prea goi, așa că iată câteva sugestii de tablouri semnate Irina Neacsu, care aduc natura în interior, fie prin art prints botanice minuțioase, fie prin picturi abstracte în ulei pe pânză:

  • seria de printuri de arta de vara – 50 x 70 cm: Vara in gradina / Vara la pădure / Vara la picnic / Vara la mare
  • 3 picturi abstracte in ulei pe panza: 80 x 120 cm si 120 cm x 120 cm

Printurile de artă sunt realizate în serie limitată, numerotate și marcate prin timbru sec. Sunt realizate prin tehnica giclee, pe hârtie 100% din bumbac, arhivabila, cu o tehnologie ce garantează o acuratete incredibilă față de original și care, printre altele, nu permite decolorarea la soare.

Se livrează ca atare sau se pot monta în pasepartout alb.

Produsele Irina Neacsu se gasesc prin online shop: irinaneacsu.com 

PHYSCIA & XANTORIA
Picturi in ulei pe panza 120 cm x 120 cm – 4.200 lei 


Despre portofoliul artistic Irina Neacşu

Irina Neacsu este designer și artist botanic, membru al American Society of Botanical Artists. Lucrările sale includ proiecte multiple, de la pictură și grafică, la predarea de artă, artă aplicată și design interior. 

Cunoscuta deja in sectorul home & deco, ea a devenit un brand internațional care expune în diferite târguri și evenimente de design din Europa, principalele sale colecții concentrandu-se pe  artă botanică și imprimerie pe suport textil si hartie, tapițerie și scaune, realizate cu colaj textil și imprimeu digital. 

 In primii ani de activitate, colecțiile de design ale brandului au inclus accesorii și mobilier pentru casă, de la serii unice la serii mici. In prezent, Irina Neacsu se concentreaza pe productia de arta botanica cu aplicatii diverse, activitatea implicand astfel si generarea de produse custom pentru proiecte si clienti din cei mai diversi. Colaborarile includ birouri de design interior si arhitectura, spatii expozitionale si comerciale, activitati de curatoriat, grafica, arta vizuala si arta aplicata.

Pictura naturalistă și modul de observație intensă i-au condus activitatea către diverse abordări, cum ar fi ilustrația botanică clasică și lucrări grafice, pictură abstractă și suprarealistă în ulei. 

În pictură și grafică, fascinația Irinei pentru subiectele botanice devine tema principală, dezvoltata de la clasic la abstract prin diverse tehnici, iar lucrarile se concentrează atât pe portretizarea frumuseții florilor, cât și a farmecului și mortalității efemere. 

Expresii adiacente ale acestei pasiuni pentru lumea vegetala, asociate cu ilustrația botanică clasică, au dus la crearea gamelor omonime de Herbal Wellness si Skincare.

De asemenea, Irina realizează lucrări și la cerere, adaptându-și munca si creativitatea la proiecte specifice. 

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read