Produsele legate de somn, în topul preferinţelor

Must read

Piața digitală din segmentul Home & Deco din Europa nu dă semne că încetinește motoarele, dimpotrivă acest sector estimează că va crește cu peste 200% în 2022. Iar produsele legate de somn se află în topul preferinţelor românilor. Anul 2021 nu a stat mai prejos pentru jucătorii din România. Pentru Mezoni.ro, magazin online cu mobilier şi decoraţiuni, a însemnat o creștere a cifrei de afaceri, plus realizarea a numeroase proiecte ambiţioase precum intrarea pe piața din Ungaria.

Universul Mezoni include o mare diversitate de produse pentru casă, precum piese de mobilier  și obiecte decorative de la firme apreciate precum Bedora și Green Future, precum și produse dedicate copiilor de la brandul BebeLuca.

Spre deosebire de anii anteriori, în 2021 au fost adăugate mai multe produse din categoria de mobilier și accesorii pentru dormitor. Și este firesc deoarece este o consecinţă a timpului mare petrecut acasă. Pe viitor, Mezoni.ro dorește să meargă în aceeași direcție, deoarece cumpărătorii de articole home & deco fie că lucrează de acasă, fie că se bucură de refugiul personal după o zi grea, vor să-și facă casele mai atractive. Dorința lor de-a avea un spațiu care să îi reprezinte, personalizat, se va observa în achizițiile lor de piese de mobilier sau accesorii decorative.

”Principala categorie de focus o reprezintă articolele destinate dormitorului, în special somnului, cât și a celor de birou. Vom investi mai mult în dezvoltarea brandului propriu, prezent în categorii precum: scaune de birou, covoare și canapele.” a declarat Raluca Szanto – Chief Comercial Officer Mezoni.

În industria mobilei, numărul românilor care aleg să-şi cumpere mobilier online creşte constant, chiar dacă mulți încă preferă să vadă acele piese dominante pentru casă şi în showroom-uri. Interesul românilor pentru amenajarea locuinţei s-a reflectat în căutările pe Google, iar prioritățile lor în materie de amenajare s-au schimbat comparativ cu anii precedenţi. Pentru că au fost nevoiți să petreacă mai mult în interiorul casei, aceştia au fost preocupaţi să-şi amenajeze un spaţiu de lucru funcţional, dar și o oază de relaxare și odihnă.

”Contextul pandemic a fost favorabil pentru noi, magazinul online Mezoni.ro având o creștere de 40% la nivel de business. De aceea, în continuare ne vom concentra pe dezvoltarea strategiei de brand awareness, dar și pentru consolidarea poziției în piață.” a mai spus Raluca Szanto – Chief Comercial Officer Mezoni.

Piața de home & deco, pe un trend ascendent

Printre cele mai râvnite produse din gama home & deco din portofoliul Mezoni.ro se numără canapelele, scaunele de birou, covoarele, dar și obiectele de decor, ustensilele de bucătărie și masă și alte articole de lifestyle.

”Sectorul de e-commerce homedeco din România a cunoscut o creștere accelerată în 2021, cu foarte mulți jucători în piață, însă avem certitudinea că ocupăm un segment relevant al acesteia. 

Pentru că Mezoni este în continuă creștere și expansiune, din vara 2021 suntem prezenți și pe piața din Ungaria. De asemenea, am explorat mai multe canale de vânzare, în această perioadă compania înregistrând o creștere de 30% din veniturile generate de vânzările B2B și marketplace. Ne așteptăm în continuare la o creștere susținută în acest segment de piață, de aceea vom fi acolo unde business-ul nostru are cele mai mari șanse de evoluție.” a concluzionat Raluca Szanto – Chief Comercial Officer Mezoni.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read