Brico Dépôt Outlet se deschide la Brăila

Must read

Brico Dépôt deschide cel de-al doilea Outlet, o zonă special dedicată în magazinul din Brăila, situat în centrul comercial Brăila Mall, unde o gamă largă de produse de bricolaj pentru casă și grădină vor fi disponibile pentru clienți, la prețuri reduse cu până la 80%.

Brico Outlet Brăila oferă o varietate de produse și soluții pentru îmbunătățirea locuinței, de cea mai bună calitate, de la materiale de construcții, produse pentru bucătărie și baie, până la soluții de depozitare sau decorațiuni. Peste 2000 de articole vor fi disponibile la lansarea Brico Outlet Brăila, urmând ca ulterior gamele să fie reînnoite constant.

Decizia de a lansa al doilea Outlet cu produse pentru amenajarea locuinței, după proiectul pilot din Chiajna, a venit firesc. Outlet-ul Chiajna ne-a confirmat previziunile. Începând cu data de 15 februarie, îi așteptăm cu bucurie pe clienți în magazinul nostru din Brăila Promenada Mall, să descopere diversitatea produselor din zona Outlet, la prețuri foarte avantajoase, pentru toate proiectele de renovare și amenajare a casei pe care le au în plan”, a menționat Cătălin Mazilu, Director Operaţiuni, Brico Dépôt.

Outlet-ul deschis în incinta magazinului Brico Dépôt din Brăila Mall, comuna Vărsătura, va ocupa o suprafață de aproximativ 400 mp. Parcarea, intrarea și casele de marcat vor deservi atât magazinul, cât și outlet-ul propriu-zis. 

Brico Dépôt Brăila își așteaptă clienții și cu gama nouă și diversificată de produse pentru amenajarea grădinii și pentru lucrările de primăvară. Clienții Brico pot comanda produsele de care au nevoie online sau la telefon, având la dispoziție o serie de opțiuni pentru o experiență de cumpărături cât mai eficientă: livrarea produselor la domiciliu, ridicarea acestora din cel mai apropiat magazin sau din locurile special amenajate în parcarea magazinelor Brico Dépôt.

Outlet-ul de la Brăila este cel de-al doilea din rețeaua retailer-ului de bricolaj, după cel deschis în magazinul Brico Dépôt Chiajna, în 2020.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read