𝗤𝗙𝗢𝗥𝗧 – primul showroom online de tâmplărie termoizolantă din România

Must read

Dacă aveai în plan pentru această primăvară să îți renovezi locuința, să schimbi ferestrele sau ușile, sau ești în plin proces de construcție a casei, dar situația actuală te ține pe loc, 𝗤𝗙𝗢𝗥𝗧 a lansat primul showroom online pentru produse de tâmplărie termoizolantă din România.

Acum poți vedea live produsele care te interesează din showroom, poți discuta cu un reprezentant 𝗤𝗙𝗢𝗥𝗧, poți pune întrebări și poți primi soluții personalizate pentru căminul tău, din confortul și siguranța propriei tale case, fără să fie nevoie să te deplasezi!

Înțelegem cât de importante sunt pentru tine deciziile privind echiparea casei cu tâmplărie termoizolantă și alte accesorii și venim cu soluții pentru ca tu și proiectele tale să nu suferiți în această perioadă.

 

Cum funcționează showroomul online?

În primul rând, poți face oricând ai disponibilitatea un tur virtual 360 grade al showroom-ului QFORT, fără să te deplasezi!

  1. Programează o discuție video cu un consultant QFORT, utilizând acest formular.
  2. Urmează instrucțiunile din email-ul de confirmare a programării, pe care îl vei primi în cel mai scurt timp după trimiterea formularului
  3. În cadrul discuției propriu-zise vei putea vedea în direct produsele care te interesează așa cum sunt ele expuse în Showroom și vei putea primi consultanță de la specialiști, care îți vor răspunde la întrebări și îți vor oferi cele mai bune soluții pentru nevoile tale.
  4. După încheierea conversației video, consultantul QFORT îți va transmite oferta pentru produsele dorite, în funcție de nevoile și cerințele tale specifice;

Care sunt avantajele showroom-ului online?

  • Nu este nevoie să te deplasezi, prin urmare, atât tu, cât și familia ta, veți fi în siguranță;
  • Economisești timpul pe care l-ai fi petrecut în trafic, dacă ai fi venit personal;
  • Beneficiezi de aceeași calitate a serviciilor, dar din confortul propriei case;
  • Poți invita în video conferință și alte persoane din familie, care poate nu sunt lângă tine în acest moment, pentru a te consulta cu acestea în privința celei mai bune alegeri.

Proiectul Showroom-ului Online a început în România pentru a răspunde cererii și nevoilor voastre și va fi extins și în Italia și Canada.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read