Primul flagship store Dorelan din România

Must read

Flagship store-ul Dorelan, brand italian premium de saltele, mobilier și accesorii, este amenajat pe o suprafață de 330 de metri pătrați situată la parterul uneia dintre clădirile din proiectul rezidențial Belvedere Residences, într-o zonă dedicată retailului. 

Inaugurarea primului flagship store Dorelan din România reprezintă cel mai nou proiect al agenției de reprezentare Dedalo, la peste 13 ani de la înființare”, declarăTeodora Lazăr, fondatoarea agenției de reprezentare Dedalo și Key Account Manager Dorelan.

„Pe lângă calitatea ridicată a saltelelor Dorelan, unul dintre cele mai bine vândute branduri de profil în Italia, vizitatorii magazinului nostru vor beneficia și de o gamă largă de servicii conexe, de o ofertă variată de saltele, paturi, somiere, perne, pilote și accesorii, toate destinate asigurării unui somn de calitate,  precum și de consultanță personalizată privitoare la tipul de saltea care li se potrivește. Credem cu tărie că o bună calitate a somnului este esențială pentru o viață sănătoasă.” 

Gama Dorelan cuprinde soluții pentru dormit adaptate fiecărui tip de client în parte și diferitelor moduri de viață și activitate. Astfel, în noul flagship store Dorelan vor fi disponibile saltele pentru persoanele care fac mult sport, pentru copii și adolescenți, pentru persoane active sau sedentare, pentru persoane cu probleme lombare și multe altele. 

Gama Dorelan din noul flagship store din nordul Bucureștiului cuprinde peste 100 de saltele de calitate produse în Italia. Cele mai multe dintre produse sunt disponibile cu livrare imediată, stocul permanent având o valoare de 100.000 de euro.  Întregul proces, de la selectarea materialelor și pieselor până la finalizare, livrare și montaj, este monitorizat și supravegheat cu atenție de către specialiștii Dorelan. 

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read