Primele becuri Philips LED cu clasa de eficiență energetică A

Must read

  • Noile becuri Philips LED cu clasa energetică A consumă cu 60% mai puțină energie comparativ cu becurile standard Philips LED și au o durată de viață mai lungă
  • Oferă consumatorilor oportunitatea de a investi inteligent pentru beneficiul planetei, cât și al bugetului personal
  • Noile becuri Philips LED îmbunătățite cu forma A vor fi disponibile de mâine, 1 septembrie 2021.

Signify (Euronext: LIGHT), lider mondial în domeniul iluminatului, lansează primele becuri Philips LED din clasa energetică A, care respectă reglementările mai stricte ale UE privind proiectarea ecologică și etichetarea energetică, ce intră în vigoare la 1 septembrie 2021.

Noile becuri Philips LED cu durată de viață mai îndelungată oferă consumatorilor posibilitatea de a investi inteligent atât pentru binele planetei, cât și al bugetului personal.

Noile becuri LED, disponibile în variante echivalente de 40W și 60W, vor ajunge pe rafturi începând cu data de 1 septembrie 2021.

Pentru a se încadra în clasa A, conform noilor reglementări, sursele de iluminat trebuie să atingă o eficiență energetică de 210lm/W. Signify a dezvoltat și proiectat patru becuri cu forma standard A care corespund noilor criterii, adică au un consum energetic cu 60% mai scăzut și produc aceeași lumină, la aceeași calitate precum becurile standard Philips LED.

Datorită acestui progres tehnologic, noile produse sunt primele din gama Philips LED de clasă A care respectă cel mai înalt nivel din noile legislații UE privind etichetarea energetică.

Becuri care pot rezista până la jumătate de secol

Noile becuri LED de clasă A de la Philips – care îndeplinesc criteriile de înaltă calitate Philips EyeComfort  – sunt cele mai eficiente lămpi din punct de vedere energetic cu această formă, la momentul actual. Consumatorii beneficiază astfel de o durată de viață de 3.5 ori mai îndelungată decât un bec Philips LED echivalent obișnuit, deoarece noile becuri luminează până la 50.000 ore. Acest lucru se traduce printr-o durată medie de viață de 50 de ani, care oferă consumatorilor o investiție inteligentă pe termen lung, atât pentru planetă, cât și pentru economiile personale.

„Pasiunea noastră pentru o lume mai bună și mai durabilă ne-a motivat să inovăm și să creștem eficiența energetică a iluminatului nostru cu LED. Cu acest progres tehnologic, am creat cel mai eficient bec a nostru de până acum cu această formă, reușind totodată să păstrăm aceeași calitate superioară a iluminatului LED cu care clienții noștri s-au obișnuit”, declară Michael Rombouts, Directorului Diviziei de Surse și Corpuri de Iluminat cu LED din cadrul Signify. „Această inovație ne plasează cu mult înaintea noilor reglementări ale UE, iar acesta este doar începutul. Vom continua să oferim consumatorilor cea mai bună calitate a iluminatului cu LED și vom continua să lucrăm permanent la îmbunătățirea produselor noastre, pentru a contribui la o lume mai bună.”

Disponibilitate 

Consumatorii pot recunoaște noile becuri Philips LED de clasă A după aceleași ambalaje fără plastic și același design cu care s-au obisnuit deja,  însăcu o culoare de fundal verde, care ilustrează angajamentul companiei de a oferi utilizatorilor din întreaga lume produse de iluminat durabile. Etichetele energetice ale celorlalte produse din gama Philips LED vor fi modificate treptat după 1 septembrie pentru a respecta noile legislații UE privind etichetarea.

becuri

Signify se angajează să îmbunătățească nivelurile de eficiență pentru toate formele becurilor în timp și își continuă eforturile de a elimina complet plasticul din ambalajele tuturor produselor pentru consumatori, până la finalul anului 2021.

Mai multe informații despre noile becuri Philips LED de clasă energetică A sunt disponibile pe: www.philips.com/ultraeffcient

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read