Cum functioneaza dioda LED – vezi avantajele unor becuri LED

Must read

Informatii despre tehnologia utilizata de aceste becuri LED

O dioda emitatoare de lumina (abrevierea LED-ului) este o dioda emitatoare de lumina utilizata extrem de des in vremurile actuala prin mai multe sisteme specifice, reprezentata de un semiconductor emitator de lumina avand caracteristici electrice corespunzatoare unei diode. Cand curentul curge prin dioda in directia inainte, acesta va emite lumina, infrarosu sau ultraviolet in functie de materialul semiconductor si de frecventa electrica.

Gasesti adesea aceasta tehnologie predominanta in becuri LED

Modul exact de lucru al unei diode este dificil de explicat, dar oferim o analogie pentru a usura vizualizarea: LED-urile sunt inversiunea fizica a celulelor solare. In cazul celulelor solare, lumina cade pe o placa tratata cu siliciu si transformata in curent electric. In timp ce, in cazul diodelor cu LED-uri, situatia este opusa: curentul continuu este transformat in interiorul elementului de siliciu semiconductor in lumina care se propaga prin lentila. Cea mai mare provocare este de a obtine aceasta lumina cu o calitate excelenta.

Care sunt caracteristicile si avantajele demne de mentionat?

  • Consum redus de energie – Principalul avantaj al acestor becuri LED este consumul redus de energie. Comparativ cu lampile cu incandescenta, becurile cu LED consuma de 10-15 ori mai putina energie, motiv pentru care sunt cele mai economice sisteme de iluminat pe care le gasesti la Electric Concept.
  • Aceste noi becuri LED au o durata lunga de viata – durata de viata a unor becuri LED este de doua ori mai mare decat cea a becurilor clasice si de peste 50 de ori cea a becurilor cu incandescenta. Timpul de utilizare al acestor becuri LED este de pana la 50.000 de ore. Un numar impresionant de ore, nu-i asa?
  • Rezistenta ridicata la diferiti factori – datorita materialului din care este fabricat si a faptului ca nu exista filament, becurile LED sunt foarte rezistente la socuri si vibratii.
  • Eficienta demna de admirat a acesti tehnologii noi pe piata – lumina acestor becuri cu tehnologia noua – light emmiting diode – este mult mai puternica, mai aproape de lumina naturala cu care suntem obisnuiti cu totii. Acest tip de lumina relaxeaza ochiul si induce o stare de confort.

Unde gasim un raport calitate pret excelent pentru becuri LED?

Electric-Concept este cel mai nou magazin online de iluminat LED cu cel mai mic pret existent pe piata. Electric-Concept ofera preturi de producator si, de asemenea, garantii si certificate de conformitate pentru toate produsele pe care le vinde.

Pe site-ul www.electric-concept.ro, puteti gasi becuri, spoturi, aplice, proiectoare, tuburi si multe astfel de produse de iluminat LED. Daca doriti sa comandati, puteti apela la 0747081413 sau puteti trimite un e-mail la comenzi@electric-concept.ro.

Nu vei regreta ca apelezi la specialisti in astfel de sisteme! Alegand aceasta tehnologie vei avea parte de siguanta deoarece este o tehnologie atat eco, cat si human friendly! De asemenea, tehnologia LED va avea grija si de factura ta la energia electrica! Vei vedea scaderi considerabile!

 

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read