Perete despărțitor din sticlă cu protecție anti-virus și anti-bacterii produs în România

Must read

În această perioadă complet nouă, în care regulile de distanțare socială și măsurile de protecție impun o serie de schimbări semnificative în viața tuturor, Saint-Gobain oferă o soluție inovatoare adaptată noului context: panourile cu protecție anti-virus și anti-bacterii PrimeView Protect.

PrimeView Protect este un perete despărțitor din sticlă ce poate fi fixat pe blaturi, birouri, mese, asigurând astfel distanțarea socială recomandată între persoane și protecție anti-virus. Mai mult decât atât, peretele despărțitor din sticlă este neobstructiv, iar utilizarea acestuia diminuează riscul de contagiune și permite respectarea măsurilor de protecție impuse de autorități.

Folosindu-ne de pasiunea pentru cercetare și inovație, ne dorim să dezvoltăm întotdeauna produse sustenabile care să asigure confortul, starea de bine, securitatea și durabilitatea. PrimeView Protect este unul dintre aceste produse, realizat pentru spațiile în care se aplică regulile de distanțare socială, fie că vorbim despre spitale și farmacii, birouri, recepții, iar lista poate continua. PrimeView Protect este un produs sustenabil, ecologic, 100% reciclabil, fiind fabricat în România, în situl nostru industrial Pietta Glass Working din Vălenii de Munte, cu sticlă specială SGG DIAMANT, un tip de sticlă extra-clară foarte transparentă, a cărei compoziție se remarcă prin conținutul redus în oxizi de fier, produsă la fabrica noastră Saint-Gobain Glass din Călărași.  Această caracteristică îi conferă sticlei o transmisie luminoasă mai ridicată decât aceea a unei sticle clare”, declară Ovidiu Păscuțiu, CEO al Grupului Saint-Gobain în România.

Printre beneficiile pe termen lung ale pereților despărțitori PrimeView Protect se numără:

  • Confort vizual: transparență ridicată, reflexie redusă, rezistență la zgârieturi, absența îngălbenirii în timp.
  • Sustenabilitate: sticla este un material ecologic, 100% reciclabil
  • Confort termic: evită apariția efectului de seră în spațiile exterioare
  • Costuri reduse de întreținere și proprietăți sanitare desăvârșite: sticla este ușor de curățat și dezinfectat, este rezistentă la agenții de curățare obișnuiți, precum și la acțiunea focului. Suprafața netedă permite eliminarea rapidă a germenilor și microorganismelor prin curățare.

Acestor beneficii li se alătură și aspectul estetic potențat de suprafața perfect netedă, cu calități optice deosebite, cum ar fi gradul foarte ridicat de transparență, reflexia foarte scăzută și redarea nedistorsionată a culorilor. Kit-ul PrimeView Protect conține un ecran din sticlă, două suporturi din sticlă și un ghid de instalare.

Pentru a corespunde perfect necesităților, produsul vine în două variante: Standard Protect – caracterizat prin reducerea expunerii la germeni și Glass Pass – dedicat birourilor și ghișeelor, pentru ca transferul hârtiilor și mărfurilor să aibă loc în siguranță. În plus, acesta poate fi montat cu ușurință pe orice suprafață netedă (lemn, sticlă), datorită benzii adezive cu două fețe.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read