Materiale prietenoase cu mediul pentru decorul casei în vara 2022

Must read

JYSK introduce mai multe produse din materiale prietenoase cu mediul pentru decorul casei în vara 2022.

Pentru sezonul estival, foarte multe produse noi din magazinele JYSK au certificări care atestă faptul că materialele din care sunt realizate sunt responsabile. Produsele nu sunt doar mai sustenabile, dar au și un design scandinav modern, care urmează unul dintre cele trei trenduri de design interior ale verii 2022: Grounded, Utopia și Balanced.   

Bumbac mai sustenabil

JYSK și-a propus ca tot bumbacul folosit să provină din surse mai responsabile până la finalul anului 2024. Pentru a atinge acest obiectiv, compania introduce treptat produse realizate din bumbac organic, bumbac reciclat sau bumbac obținut prin Better Cotton. 

De exemplu, mai multe produse pentru baie, printre care prosoapele FRISTAD, SEGERSTA și SORUNDA, prosopul de plajă BACKA și covorașele de baie NISSAFORS și FORSVIK, sunt realizate din bumbac cu certificarea Better Cotton. Inițiativa Better Cotton supraveghează în permanență și verifică dacă într-adevăr cantitatea de bumbac Better Cotton folosită este aceeași cu cea care produsă de fermierii certificați Better Cotton, care a învățat peste 2 milioane de fermieri cum să cultive bumbac într-un mod mai durabil.

Produse din poliester reciclat    

O serie de produse sunt realizate din poliester reciclat cu certificarea Global Recycle Standard. Printre acestea se numără covorașul de baie NOLVIK disponibil într0o varietate de culori, lenjeria de pat CILJE sau perdeaua de duș GRUNDSUND. 

Plapuma de vară STETINDEN, de exemplu, este realizată 100% din fibră goală spiralată de poliester siliconizat reciclat. Este o plapumă răcoroasă, potrivită pentru nopțile de vară, și este disponibilă în trei variante de culori vesele: verde, albastru și roșu.  

Mobilier certificat FSC 

Mobilierul de grădină realizat din lemn este 100% certificat FSC® (FSC® N001715). Acest lucru înseamnă că lemnul folosit în realizarea mobilierului are trasabilitate și provine din păduri în care exploatarea lemnului se face respectând mediul înconjurător, precum și populațiile locale.

 

În noua colecție de mobilier de grădină pentru vara 2022 sunt incluse, de exemplu, mese de grădină cu blat din lemn de esență tare certificat FSC. Cu un aspect minimalist și elegant, masa RAMTEN are cadru din aluminiu vopsit în alb și blat din lemn de eucalipt certificat FSC. Masa de grădină BARSMARK, în schimb, are un design industrial, care combină cadrul din oțel galvanizat cu blatul din lemn de tec certificat FSC.  

Un produs nou cu design aparte este și oglinda REFLECT, cu un design inspirat de casele de pe malul mării, realizată din cadru de ratan certificat FSC. 

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read