Invisiwall® – cabine de duș din sticlă cu cel mai mare grad de transparență

Must read

Consolidated Glass Holdings, Inc. (CGH), anunță lansarea noului produs Invisiwall®, o soluție completă din sticlă cu feronerie de înaltă calitate ce este destinată aplicațiilor comerciale de cabine de duș.

Cabinele de duș Invisiwall sunt comercializate exclusiv prin intermediul companiilor CGH Architectural-J.E. Berkowitz, Columbia Commercial Building Products și Solar Seal. 

Sam Benowitz, vicepreședinte senior, departamentul de vânzări de sticlă / metal, CGH, a declarat că noile produse Invisiwall sunt proiectate să ofere nu numai un spațiu de duș luxos, ci și un avantaj competitiv pentru contractori și constructori de vitraje.

„Cabinele de duș Invisiwall permit profesioniștilor în construcții să furnizeze atât sticlă, cât și feronerie de la un singur furnizor, pentru a reduce costurile”, spune Benowitz.

„În plus, echipa noastră de experți oferă asistență tehnică completă și suport pentru specificații, asigurând astfel răspunsuri rapide, pentru a menține proiectele în timpul stabilit”.

Îmbinând sticla de înaltă calitate cu mai multe combinații de sisteme de feronerie, cabinele de duș din sticlă Invisiwall oferă o finisare modernă și fără ramă, pentru proiecte comerciale mari și mici. Disponibil cu sticlă transparentă sau cu sticlă cu un conținut scăzut de fier pentru o transparență superioară, cabinele de duș Invisiwall pot fi fabricate personalizat cu tipuri de sticlă gravată cu acid, sablată, cu cristale de mătase, precum și cu diferite alte tipuri de sticlă. O varietate de accesorii pentru ușile de duș sunt disponibile în diferite finisaje: nichel, crom sau bronz. Multe alte finisaje sunt disponibile la cerere.

cabine de duș din sticlă

În plus față de cabine de duș din sticlă fără rame, CGH oferă de asemenea sisteme de sticlă Invisiwall pentru a adăuga un aspect remarcabil clădirilor comerciale. De la ușile din sticlă, până la copertinele și pereții din sticlă, sistemele de sticlă Invisiwall combină frumusețea estetică și vizibilitatea sticlei cu sistemele de feronerie standard sau personalizate. Fiecare sistem poate fi adaptat pentru a îndeplini cerințele de proiectare și poate fi asociat cu o varietate largă de opțiuni din sticlă pentru a atinge obiectivele de design și de performanță.

Cum alegem, curățăm și personalizăm cabinele de duș din siclă? Am scris recent aici.

Pentru mai multe informații despre cabinele de duș Invisiwall și linia completă de sisteme de sticlă Invisiwall, vizitați www.Invisiwall-info.com.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read