Hidroizolarea piscinei

Must read

Piscina este locul unde ne simtim minunat impreuna cu cei dragi. Si pentru ca vara este anotimpul in care ne place sa ne racorim la piscina, cu siguranta ca ii vom dedica o mare parte din timpul nostru liber.

Pentru sanatatea noastra si a celor care o folosesc, este foarte important ca piscina sa nu permita dezvoltarea ciupercilor sau bacteriilor in interiorul sau.

O hidroizolatie profesionala previne degradarea structurii de beton a piscinei, cauzata de infiltratia apei. Hidroizolatia piscinei nu este o sarcina usoara, necesitand o atentie deosebita in ceea ce priveste proiectarea si punerea in aplicare a acestui sistem.

Pentru hidroizolarea suprafetelor, trebuie sa folosim doar produse cu o rezistenta ridicata la agentii chimici utilizati la curatare, cat si pentru dezinfectarea apei din piscine.

 

Totodata, trebuie sa asiguram rezistenta pozitiva, cat si negativa, la presiunea hidrostatica ridicata, primita in timp de la dilatatiile accentuate si contractii in urma conditiilor meteorologice (caldura – inghet), ori cand piscina este golita pentru intretinere.

Atunci cand structura portanta a piscinei este calculata corect, nu vom intampina probleme in timpul lucrarilor de hidroizolare. Totodata, pentru lucrari impecabile de hidroizolare a piscinelor, vom lucra doar cu materiale de cea mai inalta calitate, fiind la curent cu tot ce inseamna nou si inovativ in materie de hidroizolatie a piscinelor.

 

 

In operatiunea de hidroizolare a piscinei putem folosi inclusiv materiale precum hidroizolatiile minerale, mono sau bicomponente, care se remarca prin rezistenta foarte mare la presiunea apei, cat si la inghet/dezghet. Peste hidroizolatiile minerale putem monta placi de ceramica sau diverse tipuri de mozaic. Totodata, hidroizolatiile minerale vin cu multe avantaje si din punct de vedere estetic, oferind posibilitatea de a aplica vopsele sau decoratiuni care sa scoata din anonimat orice bazin.

Hidroizolatia nu se aplica inainte de a curata suprafata de beton a piscinei de praf si impuritati, de nisip, pietris sau alte substante toxice. Aplicam hidroizolatia in doua straturi, prin pensulare sau cu ajutorul unei bidinele. Imediat dupa uscarea primului strat, aplicam si cel de-al doilea strat. Straturile difera in functie de forta care va actiona pe spatiul de apa.

Hidroizolarea piscinei este un procedeu modern, ce implica utilizarea de materiale cu o rezistenta mare la abraziune, impiedicand dezvoltarea bacteriilor, dezvoltarea ciupercilor ori dezvoltarea altor microorganisme daunatoare pentru sanatate, pe suprafata protejata.

Atunci cand v-ati decis sa faceti hidroizolatia piscinei, va sfatuim sa consultati gama de produse hidroizolante Total Pool & SPA si sa apelati la specialițti, pentru fi siguri ca materialele achizitionate se vor adapta fara probleme la tipul de structura a piscinei.

Piscinele sunt o investitie costisitoare. Nu ignorati importanta hidroizolatiilor! Ele va pot feri de foarte multe neplaceri, inclusiv de degradarea structurii piscinei, cauzata de infiltratia apei. Procesul de etanseizare si de protectie porneste de la realizarea in cele mai bune conditii a hidroizolatiilor.

Total Pool & SPA va pune la dispozitie o gama larga de produse pentru hidroizolarea piscine pe magazinul online https://totalpool.ro

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read