eLOCvent, un eveniment de business pentru Arhitecți și Designeri

Must read

Evenimentul este printre puținele de acest gen, la noi în țară, și aduce împreună strategii aplicabile și tehnici de vânzare, pentru un business de succes, în domeniul Arhitecturii și Designului de Interior. 

Născut din inițiativa arhiprenorilor și designerilor de interior, eLOCvent se prezintă drept un eveniment de role play-business concept, ce îmbină structura unei conferințe cu structura workshopurilor deopotrivă, dedicat arhitecților și designerilor, cu cel puțin 3 ani de experiență în domeniu. 

Evenimentul se desfășoară în 3 orașe mari din țară și debutează pe 7 Octombrie, la Timișoara, în Sala Verdi a centrului de conferințe Iulius Congress Hall, urmând să își continue traseul spre București, 3 Noiembrie la Stup by BT și în Cluj-Napoca, 18 Noiembrie, la Hotel Radisson Blu. Scopul acestui eveniment este sa unească cele două specialități, arhitectura si designul de interior, pentru o evoluție comună: depășirea celor mai mari frici în materie de business, exersarea strategiilor scalabile și sinergia lucrurilor. Totul cursiv, aplicabil, transformațional. 

Fiecare eveniment în parte are loc într-o singură o zi și este concentrat în 11 ore de business aplicat, dezvoltare și networking. Jocferința – așa cum o numesc organizatorii, este împărțită în trei module, de 2 ore și 2 ore jumătate, orientate spre construcția unei afaceri corecte și coerente în arhitectură și design. În cadrul evenimentului, sunt prevăzute 3 pauze de cafea și un lunch-break constructiv, incluse în prețul biletului. 

În jurul unei mese bune, se leagă relații de bun gust! Astfel că, pe lângă sesiunile dinamice din timpul evenimentului, și pauzele de cafea sau masa de prânz, din cadrul conferinței, au rolul de a conecta participanții între ei, pentru a face transfer de experiențe, idei și oportunități. Un fel de creative mingle, presărat cu conversații delicioase. 

În spatele celor 3 module BUSINESS, SALE și SYNERGY stau profesioniști și antreprenori în domeniu, care fac transfer de date, de la idee la un business solid, nu doar prin concepte, ci prin teorie și experiențe aplicabile, care concretizează viziunea, antrenează mintea și pun ideile în mișcare, transformându-le într-o afacere eLOCventă. 

Care este profilul tău de antreprenor? Cum vinzi spre client? Ce își doresc clienții cu adevărat? Toate întrebările își găsesc răspunsurile la eLOCvent. 

Primul modul – BUSINESS – durează 2 ore și este susținut de Sebastian Mândroiu, fondator PickTwo Studio, arhitect, designer de interior și expert în domeniul ospitalității. Datorită studiilor de MBA și a cunoștințelor de leadership și management, concentrate deja în propriul business, reușește să creeze un sistem personal de tehnici aplicabile în arhitectură și design. Cel de-al doilea modul – SALES, vine ca o completare a primului modul, desfășurat tot în cadrul a două ore de role-play în negocieri inteligente și educație financiară, fiind susținut de Eugen Ursu. Antreprenor & Co-fondator Graphein, Eugen vine cu o experiență dovedită de peste 9 ani în propriul business și aplicabilă prin cursul său de arhi-sales, creat din strategii și acțiuni care și-au demonstrat deja succesul. Ultimul modul – SYNERGY – durează 2 ore jumătate și este susținut de Cristina Groza (Președinte @IFSA România) și Mirela Petrina (Senior Arhitect și Co-fondator Bogartconstruct) la evenimentele din Timișoara și București, dar și de Dana Stupar în cadrul evenimentului din Cluj Napoca (Arhitect & Practicant Feng Shui, absolventă a Academiei Cristinei Groza). Modulul se axează pe pshihologie și energie, dezvăluind tehnici de armonie, ordine și confort în Arhitectură & Design, pentru echilibrul casei, ca organism viu. 

Pe lângă cei 4 speakeri eLOCvenți, participanții își vor da întâlnire cu special guests: Prof.Dr.Arh. Vlad Alexandru Gaivoronschi la Timișoara, Vlad Mureșan ( Designer și Fondator PERISKOP) la Cluj și Mihai Popescu (Co-founder & Creative Mind Twins Studio, Fratelli, Biutiful, Uanderful și Fratellini) – la București. 

Mai mult decât atât, în cadrul evenimentului se vor oferi premii și surprize, sub forma unor oportunități de dezvoltare personală și profesională, oferite de antreprenori în domeniul Arhitecturii și Designului de Interior. 

Prețul unui bilet individual, pentru fiecare eveniment în parte, pornește de la 434 Lei în format Early Bird și ajunge la prețul final de 620 Lei. Cei care doresc să vină însoțiți de colegi, prieteni sau colaboratori, pot opta pentru pachetul TEAM, beneficiind de o 15% reducere la achiziția a 3 bilete. 

Biletele pot fi achiziționate de pe siteul oficial https://elocvent.com/ acolo unde se poate consulta și programul complet al evenimentului, precum și detalii despre speakerii și modulele eLOCvent. Pentru cei care doresc să susțină comunitatea eLOCvent și să fie la curent cu noutățile, pot urmări și paginile de socializare Facebook & Instagram. 

Fii eLOCvent și ia un LOC la masa profesioniștilor, fiecare informație primită în urma evenimentului devine o unealtă prețioasă, gata să fie aplicată imediat.

HOME TALKS / AMENAJARE APARTAMENT / AMENAJARE CASĂ / DESIGN

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read