Design colorat pentru un apartament din Timișoara

Must read

Apartamentul de 63 mp pentru un cuplu tanar este situat intr-un complex rezidential nou, Isho, la cinci minute de centrul orasului Timisoara. Aspecte precum locația etajul 13, lumina naturală frumoasă de după-amiază și multele zile înnorate ale anului au determinat un design colorat și luminos.


Pentru a realiza acest lucru, am încercat să facem spațiul cât mai proaspăt și tânăr, evitând elementele inutile și acordând prioritate sistemelor de depozitare. Culorile și materialele au fost alese, de asemenea, având în vedere acest lucru: contrastul de teracotă și albastru, culori vibrante care sunt calmate de parchetul cu aspect de faianță, mozaic colorat – ca spătar de bucătărie, oglindă colorată și țesături moi pentru a crea un spațiu primitor. spaţiu.

Odată ce intri în apartament există un dressing de la podea la perete, care este acoperit cu o oglindă din sticlă colorată. Acest material este un material cheie care a fost folosit pentru a crea reflexii, pentru a crea un spațiu mai mare și a fost, de asemenea, o abordare distractivă, mai degrabă decât o oglindă clasică simplă. Pe măsură ce continuați să intrați în spațiu, există un efect de bloc albastru care separă vizual intrarea de livingul deschis și rupe aceste două spații nu numai oferindu-i o funcție diferită, ci și creând un design colorat mai interesant.


„Pentru noi provocarea a fost dimensiunea apartamentului și faptul că clienții aveau nevoie de mult spațiu de depozitare. A trebuit să experimentăm materiale, să creăm zone de depozitare care nu doar să umple spațiile, ci să ne ajute să creăm acel flux în interiorul unui spațiu” spuse Timeea Diosi.

Și sufrageria are un design colorat. O canapea portocalie cu 2 locuri devine principalele piese centrale, amestecată cu un fotoliu îndrăzneț de la marca italiană Driade și câteva măsuțe colorate din ciment care îmbrățișează ideea de geometrie. Picturile murale spun o poveste, creând vizual ideea unui alt spațiu în interiorul unui spațiu. Abordarea copilărească este atenuată de alegerea mobilierului și a pieselor de ultimă generație.

Bucătăria este liniară. Au fost folosite 3 culori: verde, albastru si portocaliu teracota pentru a construi dulapurile. Verdele și albastrul provin din variantele de culori ale naturii, cu adevărat o inspirație deoarece culoarea acesteia evoluează atât de mult pe parcursul anului și în funcție de anotimp este destul de fascinantă, așa că ne-am dorit să aducem un mediu natural în interiorul apartamentulu situat la etajul 13, care se bucura de o privelista superba catre Biserica Millenium din Timisoara. 

Dormitorul are două zone: zona de dormit și zona biroului de acasă. Nuanțele de bej cald calmează tapetul în dungi care era așezat în spatele patului. De asemenea, culorile seduc simțurile creând o punte între romantism și aristocrație.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read