Dedeman inaugurează vineri, un nou magazin, în Lugoj

Must read

Dedeman, lider naţional în retailul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare, cu capital 100% românesc, deschide pe 4 septembrie la Lugoj magazinul cu numărul 52 al rețelei. 

Cel mai nou magazin Dedeman este situat pe Strada Timișorii și este rezultatul unei investiții totale de circa 11 milioane de euro. În această sumă sunt incluse cheltuielile pentru achiziția terenului, lucrările de construcție, rafturile și obiectele de mobilier utilizate în amenajarea zonei comerciale și de birouri, echipamentele și utilajele necesare desfășurării activității, precum și stocurile de marfă pregătite pentru inaugurare.

Dedeman Lugoj are o suprafață totală de aproximativ 10.000 mp, dintre care 1.200 mp sunt ocupați de sera cu pergolă în care sunt expuse plantele, articolele de grădină și cele pentru activitățile în aer liber. 

În zona de exterior sunt amenajate spații verzi și o parcare încăpătoare ce pune la dispoziție 242 de locuri.

În interior, spațiul este organizat într-un mod intuitiv, iar complementar raioanelor de produse, în magazin au fost amenajate un showroom de mobilă cu o suprafață de 1.000 mp și un showroom dedicat mobilierului de baie și gamei de gresie și faianță, desfășurat pe o suprafață de 950 mp. Proporțional cu spațiul disponibil, în noul magazin au fost instalate 7 case de marcat.

Echipa Dedeman Lugoj este formată din 137 de angajați. Fiecare dintre aceștia a urmat un program de pregătire și instruire specific funcției, pentru a-i întâmpina pe noii clienți cu profesionalism și sfaturi competente, potrivite pentru fiecare dintre proiectele lor. 

“Prin deschiderea magazinului din Lugoj, continuăm să ne respectăm angajamentul de a fi prezenți și în orașe mai mici, mai aproape de clienții noștri, cu aceleași produse, servicii și soluții eficiente pentru îndeplinirea oricărui plan sau proiect legat de casă și grădină.” – Dragoș PAVĂL, Președintele companiei Dedeman.

Magazinul își așteaptă clienții cu o gamă variată de produse, pregătite să satisfacă orice nevoie, preferință sau buget. În plus, lugojenii pot opta și pentru servicii adiționale (închiriere scule, proiectare băi și bucătării, confecționare perdele, mixare vopsele), dar și pentru soluții de finanțare, puse la dispoziție de birourile de rate din magazin. 

Pentru cei care preferă să facă cumpărăturile de acasă, magazinul online www.dedeman.ro este cea mai potrivită alegere. Aplicația Dedeman pentru smartphone sau tabletă vine de asemenea în sprijinul clienților. Prin intermediul său, utilizatorii pot să “răsfoiască” catalogul de oferte, să afle detalii despre produse și servicii sau să efectueze comenzi online. 

Aplicația se dovedește a fi utilă chiar și în incinta magazinului, clienții având posibilitatea de a afla informații și caracteristici complete despre orice produs prezent pe raft, prin simpla scanare a codului de bare de pe eticheta de preț.

Dedeman Lugoj este al doilea magazin inaugurat de companie anul acesta, după ce magazinul din Slobozia și-a deschis porțile în luna martie.

Dedeman în cifre 

– 52 de magazine, 4 centre logistice, parc auto propriu; 

– o gamă de peste 45.000 de produse pentru casă și grădină;

– între 7.500 și 18.000 mp – suprafaţa unui magazin;

– peste 11.000 de angajaţi;

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read