De la o fermă în ruine la o casă rustică, de inspirație provensală

Must read

Când doi călători pasionați au văzut pentru prima dată o fermă abandonată în regiunea Emporda din Spania, și-au dat seama că își pot realiza visul. Acela de a cumpăra o casă de piatră în stilul vilelor tipice din Provence.

A fost nevoie de 1,5 ani pentru a restaura casa din ruine, iar în acest timp au cheltuit poate mai mulți bani decât ar fi avut nevoie pentru a construi o casă nouă, dar rezultatul a meritat.

„A fost o adevărată ruină, din 1750, parterul nu avea podea ci doar pământ pentru că acolo erau animale, în timp ce etajele superioare erau zonele de locuit.”.

Cuplul a reușit să readucă la viață o frumoasă casă istorică și, odată cu ea, interioare cu un caracter magnific, atemporal. La parter se află bucătăria și sufrageria; la cel intermediar living-ul și dormitorul matrimonial; iar la ultimul etaj dormitoarele copiilor.

Dulapul din sufragerie este singura piesă de mobilier pe care au putut să o păstreze din casa inițială.

Bucătăria este rustică, dar în același timp actualizată, modernă, cu ferestre cu tâmplărie verde.

În zona de dormitor există semne frumoase ale trecutului, cum ar fi tavanul cu bârnele de lemn. Pentru a simula că tavanele sunt mai înalte, dulapurile sunt realizate pe comandă și nu ajung până sus în vârf. Efectul este rustic și neaglomerat.

Grinzi de lemn, pereți de piatră, un șemineu și mult confort – aceasta nu este doar o casă, ci un vis împlinit!

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read