De ce să folosești rafturi din sticlă la tine acasă?

Must read

Există multe motive pentru care să iubești rafturile din sticlă. Acestea sunt transparente, se îmbină perfect în orice design de interior, oferind o senzație aerisită în orice cameră. Nu există dimensiuni standard pentru rafturi din sticlă. Dupa cum veți vedea în pozele de mai jos, cele mai multe rafturi din sticlă pot fi folosite și independent (cu ajutorul unor prinderi speciale).

Un lucru este clar: rafturile din sticlă sunt o opțiune versatilă care maximizează spațiul și stilul!

Living cu rafturi din sticlă

Începem cu living-ul cu rafturi din sticlă. Un lucru e de reținut: aceste rafturi sunt deseori concepute la comandă, dar puteți, de asemenea, să vă achiziționați propriile rafturi din sticlă și să le atârnați, așa cum vedeți mai jos.

rafturi din sticlă
Greutatea pe care o suporta raftul de sticla variaza in functie de sistemul de prindere si de compozitia peretelui

Coral on glass shelving in a modern living room

Decorate your home with glass shelves!

Acest raft din sticlă se găsește pe site-ul vivre.ro și costa 459 lei – https://www.vivre.ro/p-124185/polita_hook?ch_id=1&ch_type=2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dacă nu vreți rafturi din sticlă montate pe perete, puteți cumpăra atunci o bibliotecă ca cea din imagine, care are cadru metalic și rafturi din sticlă.

View this item and discover similar shelves for sale at 1stdibs - Architectural brass etagere shelving unit after Milo Baughman, 1970s. Wall mount system that can be adjusted to various widths to suite your space. Newly

Coral on living room glass shelves

Rafturi din sticlă în bucătărie

Rafturile din sticlă sunt ideale pentru bucătăriile cu o atmosferă minimalistă și aerisită, oferind o mulțime de spații de depozitare fără a bloca priveliștea frumoasă. Se pot amplasa chiar în fața unei ferestre.

Rafturile din sticlă pot crea o separare între două încăperi, păstrând totodată un sentiment de deschidere.

Glass shelving and cabinetry in a bright kitchenrafturi din sticlăGlass shelves can create an industrial look

Rafturi din sticlă în baie

În baie, rafturile din sticlă sunt o alegere foarte bună. Nu numai că sunt foarte ușor de întreținut, dar pe deasupra, pot fi înlocuite cu ușurință. Se recomandă, totuși, alegerea unor rafturi din sticlă mată, tocmai pentru a nu fi nevoiți să curățati sticla ori de cate ori sunt aburi mai mulți în baie.

Glass shelves in a warm-toned bathroom

Glass shelving in a light and airy bathroom

Rafturi din sticlă în birou

A se observa modul de aranjare al rafturilor din sticla din interiorul birourilor. Fiind un material casabil, rafturile trebuie alese de dimensiuni ceva mai groase, pentru a putea face față greutății cărților și a celorlalte obiecte de decor.

Glass shelving in a contemporary home office

Vrei să continui amenjarea casei tale cu mai mult mobilier din sticlă? Vezi ce trebuie să alegi în articolul de aici.

 

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read