După ce criterii îți alegi echipa de aplicatori când îți amenajezi locuința

Must read

Amenajarea locuinței este o investiție uriașă. Trebuie să iei în considerare că un astfel de proiect necesită timp, bani și decizii înțelepte atât din punct de vedere tehnic, cât și financiar. În plus, calitatea materialelor pe care le folosești în proiectul de amenajare va influența puternic felul în care arată locuința de care vrei să te bucuri ani întregi. 

Color Smart Distribution, unic importator și distribuitor în România și Republica Moldova al brandurilor premium și premium plus Novacolor, Color Smart și Pittsburgh Paints, vine cu soluții practice, inovative, personalizate pentru fiecare client. 

Compania a remarcat o nevoie în creștere de aplicatori de vopsele de lux din România și investește activ în formarea și dezvoltarea profesioniștilor. Astfel, a lansat propria școală de aplicatori – Academia Novacolor. Cu o experiență de peste 17 ani în acest domeniu, ne-a spus care sunt cele mai importante aspecte pe care să le ai în vedere înainte de a semna cu o echipă de aplicatori. 

  1. Consiliere pe toate planurile proiectului

Un specialist te va ajuta să alegi texturile și nuanțele potrivite pentru casa visurilor tale.

Înainte de orice, asigură-te că echipa cu care vrei să lucrezi îți înțelege dorințele, nevoile și are o atitudine proactivă vizavi de problemele pe care le poți întâmpina. Este de datoria lor să vină cu soluții pentru proiectul tău.

 O echipă de aplicatori profesioniști se caracterizează prin abilitatea de a te îndruma pe tot parcursul amenajării. Mai mult, aceștia trebuie să te ajute să faci alegerile optime din punct de vedere tehnic și, totodată, să îți furnizeze rezultatele dorite la un raport preț – calitate corect. 

  1. Testarea produselor înainte de achiziție

Gama de texturi și vopsele premium și premium plus este uriașă. Ceea ce înseamnă că alegerea culorilor și texturilor finale poate deveni una dificilă. Ca să înțelegi mult mai clar ce ți se potrivește, este important să ți se ofere șansa să testezi orice produs înainte să accepți o ofertă.

La Color Smart, testezi fiecare ton de culoare sub lampa de lumini, ai șansa să vezi și să atingi orice textură pe panouri special realizate pentru ca tu să te convingi de rezultatul final. În plus, panourile sunt realizate de echipa de aplicatori cu care lucrezi, ca să poți să îți faci o idee despre stilul lor de lucru.

  1. Profesionalism garantat

Atunci când investești în materiale premium și premium plus pentru amenajarea casei tale, trebuie să înțelegi că tehnicile de aplicare ale acestora sunt diferite comparativ cu alte vopsele de pe piață.

Vopselele de lux rezistă-n în timp fără deteriorări de culoare de până la 10 ani. Însă, dacă nu sunt aplicate corect se vor șifona în maxim un an de zile. De aceea, este important să nu riști să colaborezi cu cineva care nu îți poate garanta un rezultat excepțional.

Așa a luat naștere Academia Novacolor by Color Smart pentru aplicatori, care își propune nu doar să formeze echipe de profesioniști, ci și să ateste prin intermediul diplomelor, nivelul de competență al fiecărui aplicator. 

Amenajarea locuinței nu este proces ușor. Dacă îți dorești ca rezultatul să fie exact cum l-ai visat, îți recomandăm să apelezi la serviciile unor specialiști. Color Smart îți pune la dispoziție o gamă largă de soluții exclusive în industria designului de interior. 

Ai șansa să optezi pentru proiecte la cheie, alături de designerii, arhitecții și aplicatorii Color Smart. Dacă îți place să faci alegeri personale, să testezi, să compari, să te joci cu lumini și tonuri de culori, ai șansa să optezi pentru consultanță și suport pe tot parcursul proiectului. 

În plus, produsele din portofoliul Color Smart îți oferă o multitudine de variante în materie de culori și texturi. Cel mai nou brand din portofoliul companiei, Pittsburgh Paints, brandul numărul 1 mondial de vopseluri și materiale speciale pentru decorațiuni interioare, pune la dispoziție peste 2000 de culori marcă înregistrată. 

Vizitează showroom-ul Color Smart din orașul tău și convinge-te singur. Vei avea parte de o experiență completă, exclusivistă, senzorială în urma căreia vei ști, fără niciun dubiu, care sunt texturile și culorile pe care ți le dorești.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read