Casă spaniolă cu pereți din sticlă, scufundată în verdeață luxuriantă

Must read

Această casă spaniolă din Toledo este una dintre acele căsuțe vechi de piatră care și-au păstrat farmecul de-a lungul secolelor. Dar acum casa este aproape invizibilă de pe stradă pentru că este complet scufundată în verdeața luxuriantă a grădinii sale magnifice.

În timpul unei renovări recente, proprietarii au transformat mulți dintre pereții casei în unii de sticlă și astfel, natura se simte și mai aproape.

Ne-am dorit o casă care să treacă neobservată în peisaj. De aceea s-a realizat cu un acoperiș plat, acoperit cu viță de vie care oferă prospețime vara, iar iarna își leagă frunzele pentru ca soarele să încălzească interiorul. Avem panouri solare, încălzirea este cu lemne de foc de la fermă, unde se crește carne organică de wagyu și angus”, spune Javier, proprietarul casei spaniole, care poate fi închiriată sezonier prin Wishome.es.

 MG 0993-1

Această casă spaniolă este concepută astfel încât din orice punct să poţi vedea cealaltă parte a grădinii prin ferestre. Iar cele din sufragerie pot fi și ele deschise complet, astfel încât zona de living să devină o verandă imensă.

 MG 1145-2
 MG 1097-2

În interiorul casei, totul este ”foarte” spaniol: mult lemn natural, textile în tonuri calde, detalii frumoase. Printre soluțiile originale, se remarcă imprimeurile în textile, în special, o canapea în dungi și tapetul în carouri din dormitor.

În dormitor s-au folosit mai multe elemente care dau o aroma rustica, precum noptiere, bancheta sau aplicele de pe ambele părți ale patului. Între timp, atât tapetul, cât și lenjeria de pat se laudă cu o frumoasă combinație de bej și albastru care conferă prospețime încăperii.

 MG 1201-1
 MG 1274-2

O casă spaniolă în stil rustic, plină de idei pe care le puteți copia cu ușurință pentru amenajarea voastră.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read