Casă cu un design modern uimitor și palmieri în curte

Must read

Cu toții adorăm celebra arhitectură victoriană și interioarele tradiționale englezești în care Londra este atât de bogată. Dar nu uitați că designul englezesc modern este, de asemenea, unul dintre cele mai apreciate din lume. Construită între două case istorice în stil victorian, această casă din cărămidă are un stil contemporan la modă.

casă

Cu o formă neobișnuită de acoperiș, pereți înalți de cărămidă, tavane cu grinzi în unele dormitoare și un design îndrăzneț, colorat, această casă va atrage tineri progresiști.

casă

La ultimul etaj, două dormitoare studio private, iluminate din partea de sus din lumina nordică, flanchează o baie luminoasă, cu duș și cadă separate. La primul etaj, un dormitor pentru oaspeți cu baie privată este orientat spre stradă. În spate se află un dormitor principal extins, cu propriul birou și dressing dedicat. Dormitorul în sine este legat de o baie în plan deschis, separată de un perete masiv texturat care alunecă într-o parte pentru a separa spațiile. Etajele superioare sunt iluminate natural, concepute pentru a expune artă sau piese speciale de mobilier.

Și câteva cuvinte despre curtea din spate – aceasta este o adevărată oază exotică cu palmieri și mobilier de exterior de designer!

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read