Warning: Array to string conversion in /home3/revista1/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

Când natura intră în interior prin motive botanice, vibrante

Must read

Nuanțe și imprimeuri verzi, florale în acest apartament din Stockholm, de 66 mp, care este impregnat de natură în fiecare detaliu din interior. Schema de culori emană prospețime și te face să te gândești la o pjiște în timpul verii.

Afișele și tapetul sunt selectate pentru a se potrivi între ele: imagini cu animale și plante, imprimeuri florale, desene.

Există și câteva contraste aici: dacă decorul din camera de zi s-a dovedit a fi destul de ușor, pereții din dormitor sunt vopsiți într-o culoare mai saturată și mai plină de dispoziție.

O bucătărie atât de frumoasă, dar și cea mai bine echipată, este într-un plan parțial deschis, cu un living generos și luminos, în care are loc atât pentru o masă mare, cât și pentru un grup de canapele.

Adiacent este un dormitor confortabil și spațios, cu balcon și un dressing frumos decorat. Ferestrele mari și înălțimea tavanului de 2,90 metri, oferă lumină și volum peste tot.

Ieșirea spre balconul apartamentului la primele raze ale dimineții fac ca dormitorul acestui apartament să fie punctul de rezistență.

Apartamentul are, de asemenea, mai multe soluții de amenajare interioară, o baie foarte frumoasă și recent renovată cu mașină de spălat și un hol spațios și primitor.

O casă confortabilă și plină de viață!

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read