Bomma lansează noi corpuri de iluminat din cristal la Milano Design Week

Must read

Brandul ceh Bomma, lansează o nouă colecție de corpuri de iluminat din cristal, la Milano Design Week, care are loc până pe 14 aprilie. Realizate manual de studioul elvețian Big-Game, colecția Blimp expune trei modele suspendate cu diferite dimensiuni și utilizări: pentru masă, pentru podea și pentru perete sau tavan. 

Colecția de corpuri de iluminat este descrisă de producătorii de sticlă de la Bomma ca fiind „monumentală și aerisită”, datorită siluetei grațioase care ne duce cu gândul la nori și baloane cilindrice sau ovale, cu aer cald.  

„Acest nor uimitor și uriaș de cristal plutește în spațiu cu ușurința unui zeppelin”, afirmă Bomma.

Corpurile de iluminat sunt disponibile fie în varianta transparentă, fie în nuanțe de culoarea chihlimbarului. 

„Culoarea chihlimbarului oferă o atmosferă caldă oricărui interior”, adaugă Bomma.

Pentru a sublinia calitatea extraordinară a cristalului ceh, Blimp vine și într-o versiune clară și transparentă.

Cel mai mare element din colecție este lampa suspendată Blimp care atinge un metru înălțime.

„Întrucât piesele individuale au aproape un metru înălțime, producția acestor corpuri de iluminat este, literalmente, la marginea posibilităților tehnice și umane. Acest gigant este o dovadă a spiritului uman inventiv și a meșteșugului de calitate”, spune Bomma.

Bomma va prezenta, de asemenea, colecțiile sale de corpuri de iluminat Pebbles, Lens și Pendulum la Milano Design Week.

Corpul de iluminat Pendulum de la Studio deFORM este dotat cu o serie de globuri din sticlă care sunt susținute de cabluri individuale, dar care se încadrează unul în altul pentru a crea o senzație de iluminare mai mare.

Este conceput să arate ca leagănul lui Newton, un dispozitiv realizat dintr-o serie de sfere care se leagănă și care demonstrează impulsul și energia.

„Fizica, estetica și măiestria se combină împreună pentru a ne reaminti că totul este în continuă mișcare”, continuă Bomma. 

Colecția Lens este alcătuită din elemente de sticlă în formă de lentile, care sunt menținute împreună de piese metalice sofisticate și suspendate din tavan.

„Lumina refractată printr-o lentilă este principiul fundamental al opticii. Aici, două lentile integrează armonios sursa lor interioară, oferind o simfonie de lumini”.

corpuri de iluminat
Photo credits: Bomma

Colecția Pebbles semnată de Boris Klimek seamănă cu un șir de mărgele colorate, de forme și dimensiuni asortate, conectate printr-o singură sursă tubulară de lumină.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read