Apartament în stil mediteranean, cu aer de vacanță, dar în București

Must read

Conceptul de design al acestui apartament din București este semnat de echipa creativă de la MiSo Architects, care te trimite instant cu gândul la o vacanță pe coasta mediteraneană, la mișcarea valurilor mării și un stil de viață mindful. O ambianță feminină, cu forme fluide și elemente naturale care se îmbină într-o compoziție echilibrată, dominată cromatic de nuanțe deschise.


Acest apartament în stil mediteranean de aproape 100 mp utili este format dintr-un dormitor, un birou, un living cu bucătărie open-space, hol, 2 băi, o spălătorie și o terasă de 20 mp către care au ieșire cele 3 încăperi principale.


În scopul obținerii unui cadru curat, neutru, s-a optat pentru o paletă cromatică predominată de variații de alb și gri deschis. Acest lucru a facilitat evidențierea obiectelor cheie precum canapeaua cu formă rotunjită, măslinul sau insula de bucătărie. În același timp, pentru o atmosferă mai caldă s-au folosit lemn natural pentru pardoseală și în realizarea unor piese de mobilier pe comandă, dar și materiale textile diafane.

Observăm un alt element estetic comun în mai multe spații – placările parietale riflate, care oferă un anumit ritm și vibrație. Această vibrație care duce cu gândul la mișcarea valurilor mării se regăsește și la placarea insulei de bucătărie, la abajurul din fetru al suspensiei centrale din living, dar și în unduirea perdelelor.

PROIECT

Apartament cu trei camere și două băi  

LOCAȚIE

One Verdi, București 

SUPRAFAȚĂ

99 mp utili + 20 mp terasă 

DURATA AMENAJĂRII

Mai 2022 – Iunie 2023

HOME TALKS / AMENAJARE APARTAMENT / AMENAJARE CASĂ / DESIGN

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read