Apartament de inspiratie japoneză și scandinavă

Must read

Apartament de inspiratie japoneza si scandinava? Da, conceptul se contureaza in jurul valorificarii materialelor naturale, in special a lemnului, pentru o stare de bine si de liniste. Paleta cromatica este una neutra, cu nuante pamantii, dar nu lipsita de contraste.

Elementele in acest apartament de inspiratie japoneza si scandinava se imbina armonios intr-un limbaj contemporan. Prezenta formelor organice si neregulate imblanzeste unghiurile drepte si elementele industriale.

Am demolat o partitie dintre 2 camere, cu scopul de a crea un open-space generos pentru zona de zi: living-ul, dining-ul si bucataria.In felul acesta beneficiem de un perete vitrat de aproape 9 m, care inunda spatiul cu lumina naturala si amplifica priveliștea panoramică asupra cartierului, de care dispune apartamentul – MiSo Architects.

Zona de dining este compusa din elemente de mobilier deosebite care te atrag si te invita sa faci parte dintr-o experienta scenografica. Printre acestea se remarca masa de dining de la Cattelan Italia care este o prezenta sculpturala. Biblioteca, de la acelasi producator italian, surprinde prin meticulozitatea atentiei la detalii si calitatea inalta a manufacturii.

Dormitorul este un spatiu minimalist, intim, unde am folosit elemente de inspiratie japoneza reinterpretate cum ar fi patul din lemn masiv pozitionat mai jos decat suntem obisnuiti, care pare ca pluteste.

Finisajele din bai au fost si ele pastrate, insa am intervenit la nivelul peretilor si tavanelor cu finisaje de accent: fototapet pentru spatii umede si vopsea lavabila colorata. 

- Publicitate -

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read