Amenajare minimalistă și funcțională pentru un studio din New York

Must read

Anul trecut, proprietara s-a mutat într-o clădire super modernă și luxoasă din cartierul Tribeca din New York, o zonă cunoscută pentru clădirile vechi, industriale, transformate azi în spații rezidențiale. Studio-ul avea un aspect funcțional, cu potențial de a fi redecorat total. Dar avea nevoie de un anumit personaj pentru a-l transforma dintr-un studio simplu într-un spațiu care să se simtă cu adevărat ca o mică oază.

studio

De vreme ce avea nevoie de câteva elemente excepționale de design, proprietara a apelat la designerul Michelle Zacks pentru a adăuga câteva accente spațiului. ”Știa exact vibrația pe care mi-o doream și voiam să mă ajute să identific piese în care merită să investesc”, spune proprietara. Designul are inspirații și influențe moderne din mijlocul secolului, plante, mobilier din ratan și covoare de epocă. Studio-ul nu e prea boem, mai degrabă confortabil și modern.

Zacks a adăugat un tapet fantezist, un raft de plante și pe un perete a creat o galerie cu lucrările proprietarei pentru a îmbunătăți pereții albi. Scopul a fost să aducă un sentiment de căldură și personalitate, în timp ce combină totul pe un fundal alb și aerisit.

studio
studio

„Aveam nevoie să găsesc soluții inteligente pentru a face spațiul să se simtă mai stilizat, cu mobilier, tapet și decor de pereți”, spune Zacks.

Dormitorul are un pat din catifea, plin de farmec, lângă o etajeză rustică unde a integrat o mulțime de plante suculente. Peretele din spatele patului este acoperit cu un tapet cu imprimeu cu frunze de palmier, iar un scaun din rattan stă chiar lângă consola de divertisment. O combinație de texturi păstrează spațiul stratificat și interesant, fiind o adevărată dovadă a ideii că un design bun nu trebuie să îți facă gaură în buget.

studio
studio
studio

Fotografii realizate Lindsay Brown.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read