Acasă, la un fotograf din Moscova: ce culori, materiale, texturi a ales pentru amenajare

Must read

Cum arată ”acasă” pentru un fotograf din Moscova? După ce a văzut multe proiecte frumoase prin prisma colaborării cu designeri și reviste de home & deco de top, Sergey Ananiev și-a propus inițial să-și renoveze singur apartamentul recent cumpărat, pentru a-și testa înclinațiile creative. Dar, în cele din urmă, a decis să aibă încredere într-o profesionistă – Marina Kutuzova – al cărei stil interior este foarte apropiat de viziunea sa. Apartamentul este destul de mare, cu o suprafață totală de 100 mp, dar care trebuie să acomodeze întreaga sa familie, având 3 fii, dar să aibă și spațiu de lucru.

Designerul a integrat în interior o paletă formată din nuanțe de albastru-verde și detalii neașteptate, cum ar fi o rețea metalică între hol și sufragerie. Rezultatul este un spațiu elegant și confortabil.

„Cu greu am fi reușit să venim cu un astfel de aspect al amenajării apartamentului și să selectăm mobilierul cu proporțiile corecte. Aceasta este întreaga esență a profesionalismului: nu se află în buget, ci în viziune și know how”, recunoaște Serghei.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read