Acasă la Denise: amenajare în stil scandinav și culori feminine

Must read

Astăzi mergem în vizită la Denise, o tânără profesoară de 28 de ani, care locuiește în Dronten, un orășel din Olanda. Casa în care s-a mutat din 2018 este o construcție nouă, situată pe apă, amenajată în stil scandinav și culori neutre. Este un loc unic, relaxant, care te încarcă cu energie bună!

construcție nouă

De pe punte am o priveliște frumoasă asupra apei, a terenurilor agricole și a morilor de vânt. De asemenea, mă pot bucura cu adevărat de răsărituri sau apusuri spectaculoase. Casa mea este o construcție nouă și am putut face toate alegerile singură. Am crezut că este super mișto, dar este și destul de dificil pentru că vrei să faci alegeri bune. Stilul interior nu este foarte îndrăzneț, am ales elemente basic, neutre, care să dea un sentiment de calm și relaxare.

construcție nouă
construcție nouă

Pentru bucătărie, a ales alb mat inclusiv pentru pereți care sunt tot albi, cu mici excepții unde a ales să îi vopsească în nuanțe neutre, naturale. De fapt toată casa este amenajată în nuanțe calde pentru că îi place să transmită o stare de calm.

construcție nouă

Casa mea pare feminină, într-adevăr, pentru că nu locuiesc încă cu cineva. Puteți vedea clar că îmi place stilul scandinav. Culori deschise, lemn deschis, forme elegante. Auriul a fost întotdeauna culoarea mea preferată în accesorii. Și cred că AȘA va rămâne! asta pentru că Radiază lux, dar și căldură.

construcție nouă
construcție nouă

Living-ul este completat de o masă din sticlă, ceea ce îl face să pară mult mai spațios.

construcție nouă

Unul dintre dormitoare a fost transformat într-un dressing..luxul de a locui singură! Tot în dressing regăsim dulapuri mari de la Ikea și o măsuță de make-up.

Locul meu preferat din casă este canapeaua: mă întind acolo seara după o zi de lucru sau după ce mă antrenez pentru a mă uita la filme.

Deși este profesor de 8 ani, pentru elevii de clasa a 6-a, amenajarea propriei case este un hobby pe care îl împărtășește online, pe Instagram, o puteți urmări pe: www.instagram.com/casadidenise.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole

Must read