3 trenduri de amenajare a balconului în vara lui 2021

Must read

După o iarnă parcă mai lungă decât oricare alta, așteptăm cu nerăbdare vremea frumoasă. Venirea primăverii înseamnă temperaturi la care putem sta confortabil afară, pe terasă, în grădină sau în balcon. Așa că avem nevoie de un sortiment variat de mobilier, decorațiuni și accesorii pentru exterior pentru vara anului 2021. Împreună cu JYSK vă recomandăm trei trenduri de amenajare a balconului: Basic, Infusion și Mindful Garden.

Amenajare a balconului în stil scandinav modern

Printre noutățile colecției se numără leagănul GJERN, cu stativ din oțel și șezut din poliratan în formă de ou, disponibil în două culori, masa pliabilă YTTRUP, ideală pentru balcoane de dimensiuni mici și setul pentru terasă GLAMSBJERG cu cadru din aluminiu și lemn de tec certificat FSC. 

Rikke Blæsild, Range and Design Manager JYSK, povestește:

“Atunci când am început să pregătim trendurile pentru Vara 2021, ne-am gândit la ce va însemna fericirea în anul 2021. Am descoperit trei trenduri: Basic, Infusion și Mindful Garden. Am creat o poveste pentru fiecare dintre aceste trenduri”. 

Tendințe în amenajarea balconului în vara lui 2021

Decorațiunile pentru grădină includ felinare, lămpi solare, perne de scaun, covoare de exterior, jardiniere și ghivece ce urmează cele trei trenduri ale verii, Basic, Infusion și Mindful Garden. 

Basic este definit de culori de bază, care nu sunt însă deloc plictisitoare. Atenția este îndreptată către texturi, materiale naturale cu structuri interesante și siluete bine definite ale produselor. 

Cu trendul Infusion, designul interior copiază natura, cu formele ei organice și materialele neprelucrate. Obținem un spațiul care ne ajută să ne deconectăm, calm și off the grid. Tehnologia se îmbină cu dorința de meditație, de a trăi sustenabil, și cu inovațiile viitorului. Culorile specifice sunt Desert Sage, Oil Green, Balsam Green, Smoke Blue și Dusk Blue.  

Mindful Garden propune un design optimist, în care compozițiile sunt armonioase, cu flori, elemente lucioase și siluete inspirate din trecut. Culorile sunt calde, inspirate din tonurile pământii. Muted Clay, Faded Rose, Hot Chocolate sau Asphalt sunt tonurile care definesc Mindful Garden.

Line Skaaning Lindskov, Range and Design Coordinator JYSK, oferă câteva sfaturi despre cum putem decora spațiul exterior: 

“Unul dintre cele mai de amploare trenduri în acest moment este să amenajăm spațiul exterior așa cum decorăm interiorul. De exemplu, să decorăm podeaua terasei sau a balconului. Putem face asta folosind covoare, felinare sau plante așezate direct pe jos. Este o metodă excelentă de a duce confortul și intimitatea din interior în exterior. Personal, îmi place să așez lucrurile pe mai multe niveluri – ghivece cu plante, felinare și decorațiuni așezate direct pe podea, pe o bancă și pe o etajeră. Așa pot fi vizibile toate”, explică Line.  

Sustenabilitatea produselor a fost un factor important în pregătirea noii colecții. De exemplu, scaunul de grădină SADBJERG este realizat din plastic reciclat din oceane, are design minimalist iar, la finalul utilizării, poate fi dezmembrat în părți realizate dintr-un singur tip de material, pentru a putea fi reciclat. De asemenea, tot mobilierul de grădină din lemn este  realizat din lemn certificat FSC, care atestă faptul că provine din silvicultură sustenabilă.  

Sam Harrington, Sustainability Manager JYSK, spune:

“Sustenabilitatea înseamnă să ne putem împlini nevoile de astăzi, fără a periclita nevoile generațiilor care vor veni după noi. Ne uităm mereu la impactul pe care îl avem asupra mediului, în tot ceea ce facem, iar impactul asupra mediului începe cu materialele brute pe care le folosim. Încercăm să folosim cât mai multe materiale reciclate, precum bumbac, plastic sau poliester reciclat, precum și materiale sustenabile ca bumbacul organic și lemnul certificat FSC.”

Noua colecție de mobilier și accesorii de grădină a ajuns în magazinele JYSK în luna martie, iar pe JYSK.ro puteți găsi o gamă extinsă de produse pentru Vara 2021.  

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read